sunnuntai 1. toukokuuta 2011

1. Puhelin 2. Laukku 3.Taide 4.Lomapaikka

Selailin netin toinen toistaan laadukkaimmilla sisustus sivuilla etsimässä inspiraatiota ja innostusta
aiheisiin. Kauaa ei tarvitse surffailla kun  hömppäjutut  tarraavat  ehkä ärsyttävyydelläänkin ajatusmaailmaani. Nyt ei tullut sisustus juttua tälläkertaa, tavallaan.
Jotenkin tuntuu hieman kornilta lukea  juttuja kuten esim. julkkiksen 10 asiaa /tavaraa  (yleensä ne kummasti on aina tavaraa:)  )jota ilman ei pystyisi elämään. Tällaisessa jutussa  kyllä mieleen sana pröystäily tässä, anteeksi vaan. Artikkelit toisaalta kuvastavat yhteiskunnan tilaa, kulttuuria, niistä  näkee kulloinkin suositut aiheet ja ne tuovat maailmalla olevia muoti-ihanteita tietoisuuteen. Toisissa lehdissä ja viestimissä saattaa taas olla  toisenlaisia juttuja. Luonnonkatastrofin kohdattuaan  joku kerran sanoikin tv:ssä  asian ytimen: talon voi aina rakentaa mutta ihmistä et saa takaisin.
Lukijalle voi syntyä arvoristiriita..  'diamond'sit  vai  lähimmäisenrakkaus?  Mikä on tärkeää? Muuttuuko maailma pinnalliseksi? Osataanko suhtautua kepeällä tavalla  Minulla on....Minä haluaisin...-juttuihin.

Maailmassa elää ihmisiä jotka eivät ole näiden yleensä kalliiden 10 listan tavaroiden kanto/kuuluvuus/ulottuvuus alueella lainkaan. Ovat ehkä sellaisessa maailmankolkassa, sellaisessa kulttuurissa. Ovatko he onnekkaita kun ei tarvitse miettiä että kun  ei ole sitä tai tätä?
Köyhä taas ei varmaan koskaan edes osta eikä  ko.lehteä josta tällaisia juttuja kerrotaan. Onneksi???Jäävätkö he jostain paitsi? Kovista arvoista? Materiaa pursuvasta mainonnasta?

Monella ihmisillä jolla on elinpiiri kaventunut esimerkiksi vanhuuden tai sairauden  myötä. 10 asiaa jota ilman ei voisi elää.  Heillä se saattaisi olla suurinpiirtein näin : 1.ilma (happi)jota hengittää 2. ravinto 3. lääkkeet  4.puhtaus 5.joku joka huolehtii minusta kun en itse voi 6. toisen ihmisen lähellä olo, seura...jne. Tämä luettelo voisi  olla ihan kenen vaan ihmisen tärkeästä listasta - varmuudella 2 ensimmäistä on kaikilla!!!Ei elämää ilman niitä ensimmäistä kahta olisikaan.

 Itse pidän tärkeänä, että arvostaa elämää, pitää sitä kuin lahjana joka on annettu. Nauttii siitä.
Olkaa todellisuudentajuisia!!Tehkää joka päivä joku lähimmäinen iloiseksi, vaikka itsenne.  Pysykää jalat maassa ihmisinä (kaikista ihanista listan 10 tavaroista huolimatta).

Love Whitedeco


When I stand before God at the end of my life 
I would hope that I would not have a single bit of talent left, and I would say 
' I used everything you gave me'.
Erma Bombeck Quotes 1927 - 1996

 lisää Ermaa:
http://www.brainyquote.com/quotes/authors/e/erma_bombeck.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti