lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hauskaa Vappua!!

 Tänään on ollut nautiskelupäivä. Muutettuani pois keskustan vilinästä - olen kehittynyt aika hyväksi ruokapolitiikan suunnittelijaksi (kai aina ollut mutta..) . Käyn suurinpiirtein kerran viikossa (siten kunnolla) kaupassa (aika usein silti liikun "ihmisten ilmoilla" , joskus myös ruokakauppa on  lähettyvillä, saatan toki joskus jotain hakea vielä - ei siis ole täysin poissuljettu). Ollut minusta ihan järkevää. Jos juoksee pikkuisen kaupassa joka päivä --sekään ei taida olla järkevää---taloudellisestikaan. Aina tarttuu nimittäin mukaan jotain jota EI varsinaisesti lähtenyt hakemaan, eikö! Toki pyhätkin on saaneet ainkaan että moni muukin on varmaan tehnyt moista suunnitelmallisuutta. Lapsiperheissä ainakin. Ei ole aina kiva ravata kaupoissa jotain taas unohtunutta hakemassa. Aika on kallisarvoista. Ei minulla silti kauppaan mennessä kauppalistaa konkreettisesti ole , vain päässäni.  
..Nyt ei tarvitse lähteä minnekään..Istun vaan ja nautin vappu tunnelmasta.

Joka koostuu hyvästä ruoasta, tippaleivistä, simasta, perheen kanssa yhdessäolosta.


Vielä eilisen koirulin synttärit hymyilyttävät. 5 vuotta tuli täyteen. Koiran oma synttärikakku eli  napu-nakki-kermaviilikakku oli  tämännäköinen (3 edellisvuoden kakuista kuviakin blogissani - jos kiinnostaa). Pohja peruna ja maizena jauhoista (kananmunaa myös) - ei sokeria, ei vehnäjauhoja. Hyvin maistuivat koiralle.

Synttäriaamun tunnelmia

Voi kuinka iso poika se jo on!!
Uusi lelu.
Tässä esitellään yksinoikeudella VAIN TEILLE  - koiran saama  koirankantolaukku (pun.). Pyöränkoriin parempi maybe!!Huomatkaa ilme - uusi laukku taitaa hieman jännittää!Ei ole  tainnut tehdä laukun kans sinunkauppoja. Kanaa sai  palkaksi kuvassa käymisestä.
Vanha koirankantolaukku - mutta parempaa ei voisi löytyä!!Nyt on kahdentyyppiset laukut.

 Meidän koira on kova kävelemään. Ei nämä chihut ole mitään "kannettavia koiria" - sillä ne tarvitsevat muiden päivän lenkkien lisäksi yhden pitemmän lenkin päivässä, niin kuin muutkin koirat. Ei se ikinä suostuisi kassissa makoileen ulkona ihmisten kävellessä. Ainoastaan mikäli on ruikuttanut ihmisten omille lenkille mukaan - silloin voi joutua enimmäkseen vain katselemaan laukusta. Eli tämä kantolaukku on sellaista HUPIRETKEILYÄ  JA SHOPPAILUA  JA JOSKUS VARMAAN KOIRAN  JALKOJEN "SÄÄSTÄMISTÄ" varten, lähinnä!!!:)
Tämä kuva otettu varmaan 3 vuotta sitten  - nyt näette miten sitä nautitaan!! Tähän kuvaan ei tarvinnut herkkupaloja - kuva ihan oikea tilanne.  Itseasiassa Helsingin reissulta. Raskas reissu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti