sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Sunnuntai 2.helmikuuta 2014


Päivän aforismi: Ei sillä väliä mitä pöydässä on. Sillä on väliä, mitä on tuoleilla.
 -W.S.Gilbert-

 Today's aphorism: It does not matter what you have at the table. It is a matter of what is the chairs.

  -W.S.Gilbert-Hyvää sunnuntaita!
Tuoreet maut, miten ihania ne ovat! Tuoreen sämpylän tai ruisleivän tuoksu - ihanaa. Eilen sateli taivaalta ei lihapullia  (  :)  ), vaan lumihiutaleita ja kun ei tuullut lainkaan, ne vain leijailivat tasaisin väliajoin alas. Ihan hiljalleen. Muutama satametriä edempänä ne jo tuulen voimalla kiitivät vaakasuorassa alaspäin.


Tässä yksi ihanuus jonka viime syksynä ostin alennusmyynnistä. Mitä mieltä olette? Ihan huomaamatta maalasin ensin katon tummasta vaaleaksi. Tarkoitus oli ostaa tämä koristeeksi.


Tässä toinen olohuoneeni. Talo oli ihan valmis (jonkun toisen mielestä), en ollut ajatellut alkaa millään muotoa muokkaamaan sitä mutta...Talon tummat väriratkaisut alkoivat tuntumaan hieman epäreiluilta ja nuhjuiselta. Nukkekodin minulle myynyt mainitsikin että vähän rempallaan sieltä ja täältä.
Keltainen olohuone sai valkoisen takan ja seinät. Muuten ei vielä mitään suunnitelmia minkään suhteen. Edetään pikkuhiljaa...


Kylpyhuoneeseen olen tällä hetkellä ihan tyytyväinen.


Olisi tarkoitus laittaa tähtitapettia johonkin huoneeseen. Ylähuoneessa oli tummansininen kokolattiamatto.


Tästä saattaa ajanmyötä tulla makuuhuone jonne olisi ihana saada Minimaailman pylvässänky. Ja olisihan se ihana kun saisi nuo ikkunoiden kalterit pois ja oikeat lasit tilalle. Olisikohan se mahdollista? Olen joskus asioinut lasiliikkeissä mutta entäs kehystysliikkeessä, voisivatkohan auttaa. Tänne voi sukeltaa ja saada muuta ajateltavaa.
Hyvää alkavaa uutta viikkoa! Pian täyttyy 70 000 blogini sivujen vilkaisua... Aikamoinen rajapyykki! Kiitos ehkä täällä käy joku muukin kuin se yksi anonyymi...
tv:W.D

4 kommenttia:

 1. moi
  nyymin laskemien mukaan noista 69 900 on anon käyntejä.
  t: A.N

  VastaaPoista
 2. Hei! Oi taidatkin olla melkoinen romantikko, ai että täällä ei kävisikään ketään muita kuin sinä...>huokaus<. Ikävä tuottaa pettymys, mutta kyllä täällä käy muitakin Anonyymi.:). Mutta jos ei kävisi kuin vain yksi ei sekään minua haittaisi niinkuin lukijakuntaa ajatellen. Kirjoittaisin siitä huolimatta ja pitäisin tätä harrastuksena/ajanvietteenä ihan vain huvittaakseni itseä ja vaikka sitten Anoa. Nyymille tiedoksi että minulla on rekisteröityneitä lukijoita myös, ehkä Anon ja Nyymin ja teidän kaikkien pitäisi tehdä myös. Hyvää viikonloppua! Tv: Yx vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon piti olla vain positiivinen heitto.
   nyymi hiljenee ja odottaa luettavaksi sisustus asiaa.
   Hyvää ja kaunista kesää
   T: R.O. Mantikko

   Poista
  2. Auts...meinaatko malttaa olla hiljaa noin kauan! Ok see you.

   Poista