keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Tarjottimen uusi elämä.


Tässä kirpputorilta kerran ostamani tarjotin jolla pituutta 50cm. Wau...yhdessä näiden lasituikkujen kanssa...hot hot hot!
Pentikin kokonaisuus on tuo kynttilätelineellä varustettu lasimalja. Pentik myy näitä kynttilätelineitä erikseenkin. Kuvan kokonaisuus voidaan sijoittaa vaikka keskelle kahvipöytää. Kynttilöiden määrän tarjottimella päättää tilanteen/juhlan/kynttilöiden palamispaikan mukaan. Minulla kynttilät palavat yleensä hieman korkeammalla. Pienimmät kynttiläkupit voi myös jättää sytyttämättä. Tarjottimelle ja lasihurrikaanien (lasinen kynttilämalja) pohjalle voi kaataa esimerkiksi kynttilähiekkaa koristeeksi. Kynttilähiekkaa on monen eri sävyistä. Älä jätä kynttilää palamaan ilman valvontaa! Poltathan kynttilöitä muutenkin turvallisesti, kertaa turvallisen kynttilänpolttamisen ohjeet täältä tarvittaessa .

2 kommenttia:

  1. Elävä tuli on parhaimmillaan juuri noin, useasta kynttilästä - ja tarjontin vielä kivasti hehkun!

    VastaaPoista
  2. Kiva että pidit näkymästä. Itse pidän elävästä tulesta niin kovasti. Täytyykin lähteä ostamaan kynttilöitä, , Spaas - Clearcup tealights on uusin tuikkupussimerkki-löytöni. Muistan kun aikoinaan poltin ulkotulia (nimeltään Juhla-tuli) rivitalo-kotini pihalla. Se tuli myös oli kaunis. Kiva näky, minä kahlaamassa polviin asti lunta vain saadakseni ulkotulen pihalle. Olen aina ollut valmis näkemään hieman vaivaa tunnelman luomisessa perheelleni. Ikkunasta oli tosi kiva katsella sitä Juhlatulta.
    Lapsuudenkodissa on kautta aikojen poltettu kynttilöitä, lyhtyjä, mitä ihanimpia jouluvaloja ja myös takkatulen lämmössä ja valossa tunnelmoitu. Hyvää talven odottelua!

    VastaaPoista