torstai 16. tammikuuta 2014

Torstai 16. Tammikuuta 2014Hei vaan lukijat! Kylmä ilma on saavuttanut tämän maan. Teidän täällä blogissa-käyntinne kunniaksi päätin julkaista hieman kuvia kotoani.

Joulusta ei ole enää kuin muisto vain. Joka päivä valon määrä lisääntyy mikä on mahtava asia.

Kasvit elävät horroksessa. Hillittyä kastelua, lisäilen hieman multaa pintaan.  Kuin peittelisin ne hienoiseen vaippaan.
Valkoinen, paksulehtinen tulilatva joka kesällä eli samassa ruukussa toisen tulilatvan kanssa on ihan unten mailla.
Mullasta torottää juuri ja juuri sen verran kaksi oksaryhmittymää joissa vihreää päässä. Se heiluttaa ja ilmoittelee että "täällä ollaan, älä nyt heitä roskiin minua". Tuolla se on keilapallon kokoisessa-, mallisessakin ruukussa vitriinien päällä muiden rinnalla.

Sillä lailla meillä on menty. Muraatti tiputtaa lehtiä, kolmatta talvea talvehtii sisätiloissa. Muraatti oli alkuun ihan pieni mutta nyt siinä on useita parinmetrin pituisia köynnöksiä.
Muutama hienoinen niksi silti saa kasvinhoidossakin olla. Niitä ei tosin kaikkia käytetä joka kastelukerta, jokaiselle on oma käyttötapa. Minulla ne on nämä tuotteet (hieman bling bling:iä niillekkin) :


Näitäkin pitää käyttää hillitysti, kysy neuvoa asiantuntijalta neuvot kasviesi hoitoon. Itse suihkuttelen kasveja ihan vedelläkin.


Niin että kiitos käynnistä taas. Ole ystävällinen ja jätä jotain pientä viestiä käynnistäsi - olisin siitä todella iloinen.
Terveisin W.D

5 kommenttia:

 1. moi
  terveisiä lämpöisestä etelästä

  VastaaPoista
 2. No hei Anonyymi! Kiitoksia terveisistä. Mukava, että rohkaistuit ilahduttamaan minua kommentillasi. Oleen oikein ILOINEN! Toivon ja luulen että tuntuu se kommentin jättäjästäkin mukavalta että hänen käyntinsä noteerattiin.
  Olitkos sinä kukka-ihmisiä, viittaan nyt viimeisimpään blogikirjoitukseeni. Hmm..Taidat ollakkin maapallon toisella pallonpuoliskolla tällähetkellä - lämmintä maanosaa ei Suomesta ainakaan löydy tällähetkellä. Pidähän hauskaa siellä missä oletkin ja tulehan taas käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli täällä asteen lämpöisempää kuin siellä "pohjoisessa"
   T: Ano Nyymi

   Poista
  2. Hei, kiva kun kävit! No eipä se sitten kovin lämmin olekaan se Sinun Afrikkas....eikö sinun eteläsi. Mutta taisitkin tarkoittaa mukavan lämmintä olemustasi:). Mitä sisustus - tai rakentamiseen liittyvää osa-aluetta se Ano Nyymi on viime aikoina pohdiskellut? Oletko tyytyväinen kotisi pohjapiirrustukseen?Niin, tulehan taas käymään, oletko muuten bloggerissa vai muuten vaan Incognito?
   Ei että hidastaisi - jokainen saa olla mitä on.

   Poista
  3. moi !
   muuten vaan (oon niin ujo). Sitä vaihdettiin kieltä.
   T:Inco gnito

   Poista