tiistai 19. syyskuuta 2017

Tiistaina 19.syyskuuta 2017
Hei vaan kaikki lukijat, on ilahduttavaa nähdä että kävijämäärä pysyy ainakin ennallaan - riittää että sinä juuri käyt. Kirjoitan mielelläni sinulle. Maskusta tilaamani pieni pöytäryhmä saatiin koottua sitten lopulta kun Maskulta tuli mies kokoamaan, ajatelkaa miten ihana palvelu. Pöytäryhmän osasissa oli vähän sellaista miten sanoisi huonot ohjeet ja epäsopivuutta liitoksissa.
Mites Whitedecon kesä meni? No syntymäpäivät oli - kyllä, ja W.D. istui kahvilassa ulkona ja joi syntymäpäiväkahvit. Ei tarvitse kaloreita laskea - syntymäpäivänä. Joku viereisessä pöydässä sanoi että olisin voinut luvalla syödä vaikka toisetkin kakkupalat. Syntymäpäivänä. Tuli lähetettyä ääninäyte Voice of Finland:iinkin, pätkivä nettiyhteys ja digikamera videon pätkän taltion ottajana riemastutti koska ääninäyte jäi vähän vaillinaiseksi. Lumia tosiaan hajosi tuossa kesän kynnyksellä ja olin muuten muutaman kuukauden ilman puhelinta. Sähköposti pelasti yleisten asioiden hoitamista.
Luonnossa ilmiö tuomenkehrääjä koi valtasi lähimetsässä muutamaa puuta. Se peitti puut vaalealla harsollaan.  Puut näyttävät toipuneen tuosta ällöttävästä vierailijasta.

                         Pentikin kangas sohvan takana piristää kummasti kirjahyllyntaustaa joka toimittaa                                                                                    väliseinän virkaa.


                       Taidekuvat, ne on yksi mieluisista. Saada valo ja tunnelma kohdilleen.Leikittelin loppukesästä verhoilla. Vanhat pitsiverhot 30v takaa pääsivät kaunistamaan loppukesän parvekkeen ilmettä. Maljaköynnöksen kukat ja pitsiverhot hauskasti sointuivat yhteen.


                              Parveke on ollut meidän käytetyin huone taas tänäkin kesänä.
                                               Meidän kesähuone, olohuoneen jatke.Kurkiauroja taivaalla bongasin eräs aamu. Lintuja oli muodostelmissa ainakin yhteensä lähemmäs                                                                         sata.     Otin maljaköynnöksen pois parvekkeelta kun yöt alkoivat mennä viileiksi noin +7 asteeseen.
         Maljaköynnös koristaa nyt ainakin tällä hetkellä sisällä, niin komeassa kukassa se on.


Istuessani ja kirjoittaessani tätä pimenee jo, taivas on älyttömän kaunis, valokuva (digikameran kuva) ei anna oikeutta oikealle näylle. Pimeys on taas edennyt kun katson tietokoneen yli. Ikkunani on merelle päin, merta ei varsinaisesti näy mutta taivaanranta on aina äärimmäisen kiehtova nousevine myrskypilvine esimerkiksi. Parvekkeemme on länsiparveke mikä on ollut hyvä juttu: helle aamuina aamukahvit saa juoda mukavan viileissä tunnelmissa, ei heti porota aurinko täysillä. Ulos voi sitten lähteä aurinkoon ja ilta-aurinko antaa lämpöä pitkään. Ilta-aurinko lämmittää kesäisin kun on valoisat yöt niin pitkälle alkuyöhön.
Toivon sinulle kaunista syksyä, pitäkää lippu korkealla.
terveisin W.D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti