keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Keskiviikkona 27.heinäkuuta 2017

Hei vaan lukijani! Suomessa on nyt lämpimät ajat, hellettä pukkaa. Ihania luonnonkukkien tuoksua ulkona, joskus vain seison tuolla metsätiellä ja hengitän - sisään ja ulos.

Käytiin tänään illalla Nallikarin rannalla Eddien ja Nukan kanssa, rannalla oli uimassa porukkaa, festariporukkaa,  pikkulapsia  vanhempineen. Täydellistä.Nokia Lumia sitten otti ja pimeni. Olen sitten ollut kuukauden jossain mustassa aukossa, tavoitettamattomissa. Sähköposti on kyllä hieman pehmentänyt asiaa. Kuvat voi sitten olla laadultaan mitä tahansa, digikameralla kuvattuja , hih...


                Valitsin vain teille muutaman kuvan olisivatko muutaman vuoden vanhoja kuvia.


                                    Tässä kuvassa viehättää muodot, säännöllisyys, tasapaino. Tänä vuonna  en                                                            näitä pieniä taimia kasvattanutkaan.Pieni ruokailuryhmä tuli, tuolla odottaa kokoajaa. Kuka tulisi kokoamaan ruokailuryhmää.

Tänään odotin labratorinpennun kanssa kaupan ulkopuolella kun sen omistaja kävi kaupassa. Tassua antoi siinä istuessa, ihanan iso tassu - verrattuna meidän poikien pikku tassuihin.

En ole käynyt rannalla ottamassa aurinkoa, ottaa se tuolla muutenkin kun ulkoilee. +30 on aika  - miten sanoisi huh...


Kaikkea hyvää alkavaan torstaihisi.
Tulehan käymään taas täällä.
Terv. W.D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti