keskiviikko 27. elokuuta 2014

Keskiviikko 27. elokuuta 2014Hei vaan, näin se aika rientää vaikkei juuri mitään ole tehnytkään. Tässä muutama kuva puutarhasta, ensimmäisestä kuvasta voisi suorastaan voisi sanoa että ihme se on! Yksi kaunis päivä yksi kivi alkoi sädehtimään!Kesällä tuli käytyä Haaparannan Ikeassa ja myös Lahdessa - siinäpä se sitten olikin reissaamisten suhteen. Eipä silti en kyllä kaivannutkaan tänä kesänä. Oli niin hellekesä että Alaskaan olisi varmaan kannattanut lähteä. Pari kuukautta putkeen hellettä ilman välipäiviä! Sai huumorilla selvitä melkein. 

Illalla pimenee ja yöt ovat pimeitä. Syksy on ovella. Kynttilöiden polttaminen on kaamosajan hommaa. Pitkä pimeä vuodenaika mietityttää....voi kun olisi aina valoisaa.


Laura Ashley Cook's kitchen candle, Riverdale kynttilä (jos nyt muistin oikein), ja takimmainen kynttilä myös Laura Ashley. 


Mietin tässä eräs maanantai-päivä käydessäni Oulun Stockmannilla niin  Herkun kurjaa perunavalikoimaa.
Menin sinne oikeastaan tomaattien vuoksi kun näin ne liukuportaista mutta tomaatit olivat todella surkeita, pehmeitä ja lössähtäneitä. Sitten se perunajuttu niin pikku laari Siikliä ja yksi pussi kesäperunoita nekin näytti pussissa olevan vihreitä. Sitten oli sitä Rosamundaa.....Hohhoijaa. Sitä kun luulis että kun ei joka päivä juokse tuolla asioilla että saisi taloustavaransa. No, Oulun Stockmannilla ei ole niin varmaa. Tämä on tapahtunut ennenkin ja olen kuullut muidenkin päivittelevän. Vahvistuu koko ajan liikkeen surkeuden surkeus täällä Oulussa.
Toinen kumma juttu oli kun etsin Natures Menu puppy märkäruokaa Mustista ja Mirristä Välivainiolla. Se oli nimittäin loppu hyllystä ja sitten soitin viikon kuluttua tästä liikkeeseen - sitä ei ollut vieläkään tullut. Tätä Natures Menu penturuokaa ei olisi kuulemma saatavilla Oulusta mistään liikkeestä ja Välivainion liikkeeseen saataisiin vasta noin kahden viikon kuluttua. Ai jaa! Kyllä me hengissä pysytään vaikka edellä mainitut asiat eivät ikinä toteutuisikaan, onneksi osataan tehdä Yrjölän puuroa ja keittää kanaa - eli luomua sekin. Leolle ostin kokeeksi Acanan Regionals Wild Prairie kuivamuonaa - katsotaan olisiko se chihuahua nappuloita maistuvampaa. Se vain että kuivamuona oli kooltaan sellainen 5 centin kolikon kokoista mutta nou hätä, napuja pakastepussiin ja pikkuisen ns." damagea" pussille pienin apuvälinein niin johan alkoi lyyti kirjoittaan. Millainenhan tuosta viimeksi kirjoitetusta virkkeestä saa englanniksi käännettynä kun on murretta sun muuta......


 Eipäs tässä muuta. Nähdään taas!
tv. W.D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti