lauantai 21. kesäkuuta 2014

Lauantai 21. kesäkuuta 2014
Hyvää Juhannuksen jatkoa ja pian taas "tavallista" sunnuntaita. Vaikka Pohjois-Suomessa satoi juhannuksena räntää ja ilma muutenkin oli sateinen ympäri Suomen - sateen jälkeen paistaa taas aurinko. Tänään lauantaina on ollut aurinkoinen päivä. Ilta-aurinkokin oli näin kaunis.


Kuva parvekkeelle asunnon sisältä käsin, ikkunan läpi otettuna. Kyllä sitä paljon tulee katseltua ulos myös parvekkeen kautta, talvellakin.
Hyvää viikonlopun jatkoa ja uuden viikon alkua!
tv:W.D

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis ja tilava parveke! Ja mitkä kukatkin, taidat olla oikea viherpeukalo!

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos kommentoinnista! Parveke on tosiaan hyvänkokoinen n.2x4 m.noin. Joka kesä parvekkeen (meidän kesähuoneen) ilme on aina hieman erinlainen edellisestä. Se muovautuu ihan itsestään en tee mitään ennakkosuunnitelmia kukkien suhteen. Yritän luoda kukille mahdollisimman suotuisat olot, lisäilen multaa, lannoitan, vien yöksi sisälle lämpimään, voin katsoa kukatonta kasviakin jonkin aikaa vain pohtiakseni että jos se kukkii omaan tahtiin.Vaihdan jopa ruukkua jos on tarvis. Kauniit kukat eivät ole siis itsetarkoitus. Ihailen englantilaisia puutarhoja, olen saanut olla paljon luonnossa koko elämäni, kaikkien elävien hyvinvointi on sydämen asia. Ihan itseoppinut olen. Ja vihreäkin vielä, mutta aina voi kasvaa tälläkin saralla. Tänä keväänä ihan uusin juttu oli siemenestä taimin kasvattaminen, siinäpä onkin mielenkiintoinen piperrys homma. Voit katsoa blogistani miten taimet ovat kasvaneet, yritän kuvata ne ainakin 3 viikon välein. Harmi että kesä on ollut aika pilvinen eli lämpöä ei nyt kesäkuussa ole ollut. Ei ne kukat kasva kylmän kalseassa ja harmaassa. Monenlaisia ideoita olisi tuonne parvekkeelle - jää varmaan ensi kesällekin. Hiljaa hyvää tulee. Hyvää kesää sinne!

    VastaaPoista