torstai 26. kesäkuuta 2014

Torstaina 26. kesäkuuta 2014

Hei kaikki lukijat. Tässä yksi ihan viime päivinä kuvaamani luonto-
kuva. Tämän lähemmäs en tohtinut mennä, etten mehiläistä häiritse ja ettei minulle tule lähtö.

Kun on oikein pieni
voi lentää linnun untuvalla,
nukkua orvokinlehden alla,
kun on oikein pieni.

Kun on oikein pieni
voi keinua heinässä heiluvassa,
levätä kukassa tuoksuvassa,
kun on oikein pieni.

Kun on oikein pieni
voi istua lumihiutaleille,
liitää maailman tuulien teille,
kun on oikein pieni.

Hannele HuoviPyörätieltä voi löytyä tällaisia linnunpesiä.Tässä mustasilmäsusannan- taimet,  ne jotka kasvatin siemenestä. Jaa-a liekö nämä kukkivat kesällä. Mitäs veikkaatte? Saa laittaa oman veikkauksen kommentti-laatikkoon... Voi olla että mikäli jostakin yksilöstä tulee kukkiva se voi päästä sisälle talvehtimaan. Saapa nähdä. Kokeiluhan tämä oli tänä kesänä.
Olen tyytyväinen taimien haaroittumiseen, aika täydellisesti haaroittunut.  Se että taimelle luotiin hyvät olosuhteet haaroittumiselle se vaatii taimen latvomisen eli taimesta poistetaan verson yläosa. Eli kun saat kasvatettua hieman sitä ihan pientä taimia niin sitten siitä pitää nappasta latva pois, epäreilua!Tilaan Viherpiha-lehteä ensimmäistä kertaa. Tilasin jotta olisi mukavaa luettavaa kesäksi. Minulle tulee myös Contry Living - lehti Ameriikasta asti. Tiedättekö mitä mietin tässä eräs päivä, no, sitä että ei taida olla joka viikko ilmestyvää sisustuslehteä, vai onko? Ei sillä että olisin halukas tilaamaan, en mutta siinäpä olisi parantamisen varaa.
Voisiko olla joka viikko ilmestyvä sisustuslehti mahdollinen edes?  Mitä sisustuslehtiä kotiinne ilmestyy?
Tuliko mieleesi jotain mitä haluat sanoa tähän liittyvää? Voit kertoa myös ulkomaisista lehdistä mitä sinulle tulee, mikäli lukija et ole Suomesta.
Tv: W.D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti