tiistai 5. marraskuuta 2013

Tiistai 05.marraskuuta 2013Aamupalalla.
Kolme vuotta nyt blogia pidetty, neljäs alkamassa. Vuoden päättyessä tulee ajateltua asioiden kulkua - suuntaa jne.
Haluaisin blogissani välittää teille tunnelmia edelleenikin sairausvapaana. Eli täällä ei puhuta edelleenkään minkäänlaisista lääkärikäynneistä eikä oireista. Toivon että saat arkeesi ihan arkista tunnelmaa minun luotani.


Kauppaan pitäisi täälläkin lähteä, keräsin aamupalaa viikonlopun jämistä.
Suomalaista sämpylää ja suomalaista sinihomejuustoa Auroraa. Kaupassa maistatettiin ja ihastuin. Siis eko ruokaa, ei ole tuotu kauppaan Euroopasta ei ole tuotteen tarvinnut lentokoneella tulla aamiaspöytääni. :)Stockmannin season sale löytö jonkinsortin kasvien kasvatuslaatikko mutta minä laitoin sinne valosarjan.
 Aamupalalla sytytin kynttilät ilokseni.Pieni nopea DIY keksintö kun kynttilänpätkineni seisoin keittiössä. Tähän minun tarvinnut lisätä kuin leivinpaperinkaistale. Tyhjä teepussilaatikko, tässä voi pitää kynttilän pätkiä. Niitä jotka on joskus pitänyt jo sammuttaa enkä ole viitsinyt heittää pois. Anna jähtyä kynttilänpätkät lyhdyissä tai tiskipöydällä ennenkuin laitat laatikkoon. Omani ovat olleet vuorokausia tiskipöydällä tai metallitarjottimella ennen tähän laatikkoon pääsyä.

Hyvää uutta viikkoa!

1 kommentti:

  1. Onpa täällä kaunista! Pidän kovasti valkoisesta ja olenkin tässä vuoden päivät vaalentanut kotiani aika raskaalla kädelllä. Täytyykin lisätä tämän blogin osoite muiden seuraamieni blogien joukkoon.

    VastaaPoista