tiistai 7. kesäkuuta 2011

Päivänasu ja vanhoja kuvia

Näillä mennään :Gina tricot farkkuliivi, Global puuvilla paitis (on muuten tosi pehmeä kangas) .Farkut Fiorella. Koru Pandora.


Koiran pusu.

Jonkinsortin tunnelmakuva kai tämäkin.:)
Kuva kahdenkymmenen vuoden takaa.
...
Tämmöisiä kuvia meistä koiran kanssa usein tulee. Koiruli kun on aina niin innoissaan:).

4 kommenttia:

 1. Kiitos kommentoinnista blogissani ja tervetuloa uudelleenkin =)
  Liityin lukijaksesi ja nyt pitää etsiä aikaa ja alkaa lukemaan postauksiasi.
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulle minäkin heti rynnistin, kun olit jättänyt blogiini kommentin :) Liityin lukijaksesi ja käyn kyllä kuikkimassa uudelleenkin. Jossain aiemmassa postauksessa oli mielestäni tuttuja maisemia... olikohan Tuirasta? Samoilla suunnilla olla joskus miehen kanssa opiskeluaikoina asuttu :) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiva tutustua tosiaan. Meillä on Suomessa aika mukava blogiporukka. Sisustusratkaisuissaan niin kekseliästä porukkaa. Sulostuttavat olemassaolollaan lähimmäistensä arkea. Erittäin viihdyttävää ja rentouttavaa ajanvietettä on blogeihin tutustuminen. Niistä kaikissa paistaa niin valtavasti lämpöä ja suloisuutta. Itse pidän jokaisen ainutlaatuisesta tavasta kirjoittaa elämästä ja arjesta ja kuvata niin monella tapaa asioita. Arjen enkeleitä kaikki tyynni. Pidetään yhteyttä!!

  VastaaPoista
 4. Hei Virpi!!Oliko mukava nähdä tuttuja maisemia? Ne on otettu kauniiden maisemien hurmassa matkan varrelta. Hyvää jatkoa sinnekin päin.

  VastaaPoista