lauantai 2. marraskuuta 2013

Lauantai 02.marraskuuta 2013


Hyvää Pyhäinpäivää!


Designers Guild kangas Boqueria granite. Verhot ovat kapeat paneeliverhot. Yhdestä kankaan leveydestä suunnittelin parvekkeelleni kahdet verhot. Näin tekemällä tarvitsin vain puolet verhoihin tarvittavasta kangasmäärästä. Mietin tässä eräs päivä kotiini päätyviä sisustusratkaisujani yleensä. Se on rakas harrastus ja ilmaisukeino.
Sisustusjutut hauskuuttavat, ilostuttavat - ensinnäkin minua itseä. En koskaan tee mitään sisustusvärkkäyksiä / sisustusratkaisuja
että pääasiana olisi muiden katseet. Kauppojen näyteikkunat on tehty sitä varten.
Luovien ihmisten täytyy jollain tapaa luoda. Rakentaa, koota ( vaikka yhden tikun asettaminen kokonaisuuteen /päivä eli ihanpienen asian)  - ihan mitä tahansa. Eli vaikka joku ei olisi samaa mieltä jostain suunnitelmastani - hän voi iloita ainakin siitä syystä että sen tekijä eli tässätapauksessa minä, olen ollut asiasta iloinen.

Sisustusratkaisut ovat yleensä aina hyvin näkyviä juttuja, ei välttämättä "silmille hyppiviä" mutta lopputulos on aina jotenkin nähtävissä. Kaikki sisustusratkaisuni ovat minulle yhtä tärkeitä.

"A witty evocation of the countryside; trees, birds, butterflies and little cottages drawn with a childlike hand, in a vibrant colour palette, printed on a simple plain weave cotton" / Designers Guild

Hiljennytään pyhäinpäivän viettoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti