perjantai 16. maaliskuuta 2012

Takorautahylly.


Laskujen maksamisreissulla ihminen ehtii vaikka mitä. Kuten minäkin tänään ehdin, kävin ihailemassa mm. neitsyt Maria-patsaita Pioni Living liikkeessä.  Tämä hylly lähti kotiin. Häikäistyin hyllyn kauneudesta.



Meillä koira tykkää makoilla ihan liki ihmistä, tv:n kauko-ohjainta vasten, käy myös muukin mikä sohvalla tai jossain muussa sopivassa paikassa sattuu lojumaan. Lehti sohvalla käy vallan hyvin. Jos joku sattuisi laittamaan lattialle kuivan, puhtaan microkuituliinan  (watch out) kohta koiramme menee nukkumaan siihen (näin kävi tässä eräs päivä). Harmi vaan että pian sille siinä tapauksessa tulee lähtö siitä, sikäli mikäli siivousta on suunnitteilla. Koiran mielestä kangas kuin kangas. Tässä tämänpäiväinen alusta, eteiseen jäänyt Stockmannin pussi... Ihan muina miehinä vaan hissun kissun se oli siitä paikkansa ottanut. Hassu.


                Hyvää viikonloppua!!

1 kommentti:

  1. OIjoi mikä hylly! Upee!!

    Ihana, ihana pikku-chihulainen <3 Voi miten tuttua tuo chihun likimitävaan juttu, niin monessa eri mytyssä nukkunut meitinkin poju ;) Nykyään rakastaa leikkiä papukaijaa ja nukkuu sohvan selkänojalla niin, että nojaa puoliksi istuvan olkapäällä :D

    Kivaa viikonloppua sinnekkin!

    VastaaPoista