sunnuntai 16. lokakuuta 2011

A little bit of sparkle in my balcony...

Testasin valosarjaa. Valosarjassa on ihanan harmaan hopea hieman kylmänsävyinen hohto. Hyvin sopii väritykseltään harmaansävyisiin koristeisiin, seinään, enkeleihin ym. Sellainen utuinen tunnelma. Vaihdoin rautahyllyn paikkaa talveksi. Kehittelin jo ajatusta laittaa sisustuksellisessa tarkoituksessa lisää verhoja parvekkelle, mahdollisesti. Yksi verho minulla siellä on jo ennestään - näet aiemmista postauksista. Vaihdanko sen toiseen kuosiin, en ole talvitunnelman tekemisessä vielä ihan niin pitkällä. Onneksi on näitä tarrallisia lenkkejä verhoissa. Mikäli tekisin itse verhoja, laittaisiin joka ikiseen tällaisen lenkin.


Kuka oikein on ollut niin viisas ne keksiessään. Ei aina viitsi koko systeemiä parvekkeella purkaa. Nämä verhot on Comptoir de Famille. Nips naps vaan tarroilla verhot metallilankaan tai salusiinitankoon kiinni ja verhot koristaa parvekelaseja. Näin toivoisin sen menevän. Todellisuudessa asettelu on rankkaa puuhaa. Muistakaapa muuten nämä ohuet rautalankakerät (ostakaa useampi heti) joita me sisustusharrastajat voimme käyttää esimerkiksi jouluvalojen tukilangaksi. Tekohavuvaloköynnökseen jos mielit muita koristeita melkein ainoa niksi ne saada siihen on käyttää tätä metallilankaa. Niitä myydään mm. isommissa koti ja puutarha tuotteita myyvissä tavarataloissa. Viime talvena vedin tuolla langalla parvekkeen laidasta laitaan ja sitten lankaan kiinni tähtivalosarjan. Tukea täytyy jostain langan keskikohdalle ottaa, muuten se antaa periksi kuin pyykkinarut. Valot pysyi hyvin, hyvä että sai keväällä purettua hartaasti kyhätyn rakennelman:). Kokeilen, pysyykö kevyet lenkkiverhot myös tällä langalla. Rautalanka vain tukevasti molemmista laidoista kiinni  esimerkiksi pylvääseen tai johonkin tolppaan molemmista päistä.

Ensimmäistä kertaa kokeilen valot kiertämään rautahyllyäni. Löysin hyllykön varmaan kuutisen vuotta sitten rautakaupasta. Se oli tarjouksessa. Hyllyt ovat hyvä alusta lyhdyille. Se on myös kiva kauniiden koriste-esineiden säilytyspaikka. Niiden paikkoja voi myös siirtää ja näin on erikokoisia hyllyvälejä käytettävissä tarpeen mukaan. Kovimmilla pakkasilla otan sisätiloihin joitakin koriste-esineitä, etteivät rikkoonnu. Betoni ja kivikoriste-esineet kestävät luonnollisesti talven säät.


Pikkuhiljaa siis rakas parvekkeeni myös valmistautuu talveen ja pimeään (tai sen karkoittamiseen). Ehkäpä kynttilät antavat vielä sen viimeisen silauksen. Haluan että parveke on kaunis talvellakin. Tila jossa voi käydä hakemassa talvipuutarhatunnelmaa halutessa. Olkoon sunnuntaisi rauhaa täynnä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti