maanantai 17. lokakuuta 2011

Bad hair day? No, not at all.Hulluilla Päivillä oli Redken hiustenhoito-pakkauksia myytävänä. Joku varmaan löysi ne. 2 tuotetta, shampoo ja hoitoaine edulliseen yhteishintaan. Itse en tuota kyseistä pakkausta valinnut tällä kertaa koska kotona näitä tuotteita oli jo ennestään. Kun puhutaan kohta metrin pituisista, nyt alaselkään uloittuvasta hiuskuontalosta  - hoitoaineet saavat olla sen mukaiset.

Ostin Cutrinin Colorism joka muuten on suomalainen hiustuotemerkki (with natural Nordic rasberry seed wax) hoitoaineen 950ml. Tuoksu aivan ihana! Mieti, rasberry!!!!!


Litran pullot on niin ekologisiakin.  Laskin, että isomman tuotteen osto kannatti. Olisin saanut ostaa kolme pulloa normaalikokoista ja pulittaa yli 10e enemmän siitä huvista. Isojen tuotteiden etu on se, ettei tarvitse koko ajan olla ostamassa tuotteita. Ja laittamassa tyhjiä pakkauksia roskiin. 

Redken on suosikkini vaikka muutkin shampoot joihin olen tykästynyt ovat huippuja. Olen onnekas että kampaamoilla sattuu olemaan tällaisia keräilypasseja.
Tuotteet ovat arvokkaita ja edun ottaa kyllä mielellään. Siinä kun aika vierähtää ja ostelee suosikkishampoota, voi kerätä leimoja. 9:nnen  ostetun tuotteen jälkeen  saa ilmaisen tuotteen. Eräällä toisellakin kampaamolla on käytössä tällainen keräilykortti. Siinä 7:s tuote tulee ilmaiseksi. Joskus unohtuu nämä kortit ja leimat kun on ostoksilla. Korteista en laita kuvaa, ne kun ovat aina kampaamokohtaisia. Niin siinä samallahan ne kertyvät.Ja hiukset ovat ihanan pehmeät...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti