perjantai 14. lokakuuta 2011

2 euron muotikehys.Anttilassa oli - 40% mm. naisten normaalihintaisista vaatteista tämänpäivän lehdessä olevalla kupongilla. Muutenkin siellä oli keskusvarastontyhjennysmyynti eli paljon tavaraa mukavaan hintaan! Ja naps viittä vaille puolet pois hinnasta. Se käy! Ei enää huvittanut kirpputorilla käynti moisen löydön jälkeen - tavaratalosta löytämäni kuvan 2e maksanut tähtikehys AmandaB collection. Joten ruokakaupan kautta kotiin. Maalaanko kehyksen valkoiseksi, saapa nähdä. 2 e :) ihme kun ei ollut ilmaiseksi. Nyt sen väri on ruskea, ei paha. Kunhan saan vielä kuvakollaasini seinälle niin katsotaan sitten saako tuo väriä ylle.
Pidän kaikenlaisista valoista. Kodin nurkat vain valoon!! Olen aina tykännyt Jotexin Cherry valaisimesta (vas.kuva), ostin tänään palloled ulkovalosarjan (oik.kuva). Kivat sopivan kirkkaat valkoiset pampulat! Kaupassa lasimaljakkoon asetettu valosarja olivat jopa enemmän himmeähköt - onhan led:it sentään tuolla pallon sisällä. Nämä valot on sisä- ja ulkokäyttöön.

Sitten pari kuvaa tarkoituksella ilman salamavaloa otettua. Jotta saisitte edes hieman käsitystä olohuoneessa olevista lampuista.  Nämä valot yhdessä riittävät antamaan huoneeseen ihanan pehmeän lämpimän tunnelmavalaistuksen esimerkiksi elokuvan ja tv:n katsomisen taustaksi. Miten kuvaisin: voisi olla sellaista jouluyön pikkutuntien rauhallista tunnelmaa myös. Valot jotka ko. vuorokauden viimeiseksi sammutetaan. Valot jotka saattavat jäädä kokonaan sammuttamatta. Yövalot? Se ei kuvan kautta ihan välity mutta saittepahan kuvaukseni, kuvitelkaa...Eri valaistuksesta tulee tosiaan erinlaisia tunnelmia mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti