torstai 13. lokakuuta 2011

Murrr, sanoo leijona.
Tänään innostuin siivoamaan. Teen sitä viikossa vähän joka päivä, joten eipä sitä matoista mitään irronnut. Ehkä kiittäminen on myös paperinarumattojani joita en ikäkuunapäivänä vaihtaisi mihinkään muuhun. Ihana sytyttää kynttilät puhtaassa kodissa. Yläkuvassa Hullujen Päivien tarjous tuote. Pentikin pallomaljakko. Keskelle kuuluu kuvan mukainen erillinen lasikuppi. Taidan polttaa kynttilää siinä. Hyvin monikäyttöinen. Oli Stockmannilla jopa -50% tuotteen Pentik-myymälän alkuperäis- hinnasta.

Eläköön sisustuslehdet!!Minulla onkin nyt iltalukemista!!Näin eräänä päivänä muuten kirjastoauton asuinalueellani. Pitäisi muuten mennä joskus tutustumaan. Niissä on yleensä tunnelmaa, usein enemmän kuin isoissa rakennuksissa. Silloin kun lapsi oli pieni, kodinnurkalla käyvässä kirjastoautossa joskus asioitiin. Varsinainen kirjasto ei ole sekään kaukana. Oletteko koskaan käyneet kirjastoautossa? Minusta se on hyvä juttu. Muistatteko kauppa-autot esimerkiksi maalla?


Oletteko seuranneet Jim:ltä Leijonan luola ohjelmaa? Tämä ohjelma jämähdyttää minut penkkiin. Lähteekö sijoittaja rahoittamaan keksintöä tiettyä osakeomistusprosenttia vastaan? Kuinka rakas keksintö on keksijälle? Onko keksinnön luoja valmis myymään koko keksintönsä jos joku haluaisi ostaa? Joskus joku on nimittäin yrittänyt ostaa koko paketin. Seuraan myös Diiliä.  Leijonanluolassa näkee monenlaista käyttäytymistä. Asetelma on kutkuttava ja niin selvä. Molemmat osapuolet haluaa toiselta jotain rikastumisen toivossa. Oma hyöty kummallakin silti pääasiassa mielessä. Kylmät arvot jylläävät. Häikäilemättömyys, ahneus nostaa päätään, valta. Erillisinä arvoina en tietenkään näitä ko.arvoja liputa. Arvoja, jotka kuuluvat ikävä kyllä monen jokapäiviseen elämään. Mutta kaupankäyntiä ja molempien osapuolten tekemiä siirtoja on mielenkiintoista seurata ja ne hyvät keksinnöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti