keskiviikko 10. elokuuta 2011

Muraatista "väkkärään".

Aiheesta muraatin talvehtiminen sisällä - aiheesta on paljon keskusteltu julkisilla areenoilla. Mites teillä - rakkaat lukijani, onko teillä kokemusta muraatin kasvattamisesta sisätiloissa? Ostamani muraatti on niin kova kasvamaan ja niin kaunis - että olen EHKÄ päätynyt ottamaan sen talveksi sisälle. Kukkaötököitä en halua. Muraatti täytyy  ennen sitä kuitenkin vaihtaa uuteen kukkapurkkiin. Ohjasin parvekkeella muraatin köynnökset metallihyllyn ritilöihin. Toivottavasti se ei kietoudu siihen aivan mahdottomasti. :) Ettei sitä tarvitsisi sisälle ottaessa kovin veistellä. Kuinkahan se sisällä kasvaa - peitynkö pian kokonaan siihen:). Minulla ei olekaan ollut varmaan kymmeneen vuoteen sisäkukkia. Ensimmäistä kesää olemme siis viettäneet tällä länsiparvekkellamme nauttien. Se on todella ollut yksi huone lisää! Ymmärrätte varmaan kun katsotte kuvia. Toivottavasti jaksatte katsella toistumiseen näitä parvekekuvia - itse ainakin niistä hirveästi pidän.

Kukat todella viihtyvät parvekkeellamme iltapäiväauringossa. Helteellä piti kastella kukkia kuitenkin aivan normaalisti, eli useasti.
Oletteko muuten nähneet chihua joka on mennyt onnesta "väkkärälle"? Näin se alkaa
 Ja näin kiemuralle se voi päättyä:
Ja tässä on lopputulos. Chihukaan ei onneksi jää lopullisesti "väkkärä" asentoon. Siitä tuli siis ihan "suora" vartaloinen koira. Tämän kuvan myötä iloisiin kuulemisiin täältä päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti