tiistai 8. maaliskuuta 2011

Hampton's Beach Style - sisustusideoita maailmalta

Kuva Google
Kuva homeaway.com

Hei vaan kaikki blogiystävät!!! Olen täällä mietiskellyt kahta sisustustyyliä- nimittäin Hampton's Beach Style (Hamptonin ns.rantatyylisuunta) sekä French Country Style (ranskalainen maalaisromanttinen-tyylisuunta).  Olen lukenut sivustoa ja huomannut että aika monella valkoisen sisustukseen hurahtaneella - löytyy ehkä vivahteita molemmista tai yhdestä tyylisuunnista? Itse ainakin löydän mieltymyksiä molempaan sisustustyyliin.
French Country Style -aiheesta seuraavissa postauksissa.
( Hampton beach, New Hampshire sijoittuu Yhdysvaltain koillisosaan. (Osavaltio New Hampshire). Suosittu rantalomapaikka).

1.Väri: Idea on pitää vaaleana  ja raikkaana. James Huniford , A designer and Hamtons homeowner kertoo vinkin seinäväristä  -  luonnonvalkoisesta väristä (sävyä kutsuu foggy summer squall - nimiseksi). Tässä sävyssä aavistus vihreästä  ja harmaasta. Tällainen valkoinen tausta on hyvä antiikki ja nautical (meri-) esineille =>syntyy toivottua kontrastia. Rustic (maaseutumainen) puulattia joka on näyttää auringon valkaisemalta. Valkoinen tai neutraalin väriset seinät. Auringossa vietetyn päivän jälkeen täydellisen rentoutumisen tuo pellava verhoilussa (luo luonnollista  ja rentoa tunnelmaa).
2. Tyylien tasapaino: latopuu elementtejä, rautatavaraa ja (beadboard walls)
puoliseinä panelointi.
3.Luonnon elementit: Sisusta kasveilla. Tuo rantakasveja sisälle. Tuo ulkoa asioita osaksi sisustusta,  kuten ajopuuta, simpukankuoria, auringon valkaisemaa hiekkaa ja laita niitä esim.lasipurkkeihin.
4.Luonnon valo: Isot ikkunat. Kattoikkuna.
thehamptonshouse.com.au

Kuva blog.cottageandbungalow.com

-Sisusta tilat nautical  (meri-)ja antiikki pöydillä, tuoleilla, raheilla, kirstuilla ja muilla tavaroilla.



-Voi lisätä sisustukseen esim.pari puista airoa. 
-Siirtomaatyylikalusteita, Windsor-tuoleja.
Tämä blogipostaus on kirjoittajan mielenkiinnosta aihetta kohtaan  luotu vapaasti käännettynä  seuraavilta sivuilta. Virkkeet ovat lähinnä otteita teksteistä jotka ovat kirjoittaneet mm. Erik Devaney, Emily Brown King.

http://www.ehow.com/way_5125545_hamptons-beach-style-decorating-ideas.html
Kuva Dreamstime.com

http://www.ehow.com/list_6971474_hampton_s-style-interior-decorating-ideas.html

 Katso myös :
http://beachhomewares.com.au/

1 kommentti:

  1. Kiva kun kävit kylässä! Teilläpä on ollut mukava päivä tyttäresi kanssa!

    VastaaPoista