sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Äidin ja tyttären yhteinen kuvauspäivä.

Keväällä 2010 ilmoittauduimme tyttäreni kanssa Äiti ja tytär- kilpailuun. Kilpailun järjesti Anna-lehti ja Ldb.
Kilpailuun oli paljon hakijoita.  Pääsimme viiden äiti ja tytär parin joukkoon kilpailemaan toisten äiti ja tytär parien kanssa. Kävimme Helsingissä Anna-lehden kuvauksissa. Juttu oli Anna-lehdessä kesällä 2010. Jutun yhdessä pääosassa oli ihonhoito ja Ldb, kuinka ihonhoidosta huolehtimis-tavat ovat siirtyneet äidiltä tyttärelle. Olemme viettäneet paljon aikaa  yhdessä, joten tämä kilpailu oli niin kuin meille tehty!!!
Tulimme kilpailussa toiseksi. Tästä olemme hyvin ylpeitä ja kiitänkin lukijoita jotka meitä äänestivät. Vieläkin joskus joku jututtaa ja kyselee miten kilpailu meni.  Sanon aina että Hyvin!! Voittajaparin  ja meidän saamat äänet  kun laskettiin, niin ero  ei ollut suuri. Koko päivä oli  kokemuksena  hieno: täynnä hyväntuulisuutta, naurua, ystävällisyyttä. Lähtisin kyllä uudelleen mikäli tulisi mahdollisuus. Kyseinen äänestysjuttu sai paljon kiinnostuneita liikkeelle tuona aikana.
Osasimme ottaa koko kuvauspäivästä kaiken irti. Aloitimme päivän saunomalla hotellilla ennen kuvaukseen menoa. Päivällä oltiin kaupungilla ostoksilla. Tässä kuva lehtijutusta joka löytyy
http://plaza.fi/ellit/muoti-ja-kauneus/anna/kauneus/kiitos-aanestaneille-ldb-hurmaavin-aiti-tytar-pari-voittaja-julkaistaan-2264 kommenttia:

 1. Hei, kiva kun kävit "kyläilemässä" kivimäessä:)Tuollainen äidin ja tyttären kuvauspäivä oli varmasti ihanan rentouttava!

  Minulla on muuten nuorena ollut myös Cihuahua, pitkäkarvainen. Sen nimi oli Pami ja se eli 11 vuotiaaksi.

  VastaaPoista
 2. MaMMeli, Kiva kun pistäydyit. On kiva jakaa tuon päivän muisto KAIKKIEN ihmisten kanssa. Tuollaista tilaisuutta ei nyt ihan joka päivä tapahdu!!! No sitten varsin hyvin tiedät chihuahuat kuinka suurisydämisiä ne ovat, kun itselläsikin on ollut sellainen. Eikö vielä tee mieli hankkia kyseistä rotua? Ystävällisin terveisin

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kuva on kertakaikkiaan. Tulin toisen blogin kautta vierailulle ja jäin lukijaksesi.
  tervetuloa meillekin :)

  VastaaPoista