torstai 31. maaliskuuta 2016

Torstai 31. maaliskuuta 2016Hei taas lukijani. Täällä ollaan vaikka ei olla. Kevät alkaa olla jo hyvällä mallin. Oli ihana kun aurinko taas ilmestyi meille ja voi sitä ihanaa auringonlaskua jonka eräs päivä näin. Katselin kaukana rannasta mutta kuitenkin. Aurinko oli kelta-punertava pallo valkoisen jään yllä ja jään edessä etualalla rannalla kimalteli jo lumen alta paljastunut meri. Luonnon ihania asioita tapahtuu esimerkiksi  tässä eräs päivä kuuden joutsenen ryhmä lensi ylitseni, oi mikä näky, valitettavasti ei ollut kamera tai edes puhelin mukana.
Lumen häipyessä maanpinnasta nousee kevään tuoksu, enkä tarkoita koirankakkoja.  Muistikuvia minulla on muuten lapsuudesta hyvin varhaiselta ajalta kun teen mutahiekka velli leikki ruokia ulkona. Hauskaa.
Mites teillä menee?
Istutin tässä eräs päivä mustasilmäsusannan siemeniä multaan. Sais tänä kesänäkin itsekasvatettuja kesäkukkia. Ei ihan heti uskoisi että tällaisestä purkkiryhmästä kasvaa mahtava peittävä kukkaryhmä.


Joskus on hyvä hemmotella itseä. Ihan arkisilla jutuilla. Pikkuasiat saa myös hyvälle mielelle. Tässä eilisen aamupalaa.  Yritän palata tänne kirjoittelemaan. Kiitos kun olette jaksaneet käydä täällä. Mukavaa huhtikuun alkua!
terv. W.DEi kommentteja:

Lähetä kommentti