perjantai 10. heinäkuuta 2015

Perjantai 10. heinäkuuta 2015
 No hei vaan kaikki blogini lukijat! Kesä on jo heinäkuun puolessa välin menossa. Sateinen kesä on ollut. Vielä kuukausi sitten tuntui ettei sitä kesää edes tule - sataa ropisi ja puhalsi kylmä tuuli. Tässä kuitenkin hyvin perisuomalainen maisema. Olen tottunut tuohon meren lähelläoloon.


                                    Muutama hieman kesäisempänä päivänä otettu kuva.
Sateinen kesä ei ole estänyt lintuja pesimästä. Muutama pesän rosvous on metsässä kuuluvasta lintujen kahakastakin kuultu. Muutama pesä on myös löytynyt hyvinkin yllättävistä paikoista.


Juhannusruusu ei tahtonut päästä kylmänsään vuoksi kukkimaan. Nämä ruusut kasvavat luonnossa ja veikkaanpa kuvauspaikan perusteella olevan varmaan  100 vuotta  vanhaa lajiketta.


                                                    Vasta nyt juhannusruusu näyttää tältä.


                              Tässäkin vanhoja luonnossa kasvavia syreenejä. Tuoksu on huumaava.


Tässä rannalla näin jonkinsortin jumppaa. Tällä kyseisellä paikalla oli tuona samaisena iltana kesäbileet (siksi estradi).  En tosin ollut paikalla. Musiikki tosin kantautui aika laajalle alueelle ilman että edes  lähelle sisäänkäyntiä meni.

Eipäs tässä muuta kuin että viettäkää hyvät kesälomat te joilla se vielä on kesken tai yhä menossa.
Toivotaan parempaa säätä.
Ja kaikille teille jotka asuvat jossain muuallapäin maailmaa kaikkea hyvää elämään!
Sitä W.D. toivottelee.
Tulkaa taas käymään täällä blogissani. Heippa!

2 kommenttia:

 1. Ihanat maisemat! On kyllä todella ollut sateinen kesä ja kylmä! Ei paljon ulkona olosta ole voinut nauttia lomallakaan. Mutta minkäs näille ilmoille mahtaa, ehkä ensi kesä on sitten parempi.
  En usko, että tästä kesä enää paranee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Sirutuuli. Toivottavasti olet voinut juoda kaffet siellä ihanassa paviljongissasi...Hyvää loppu kesää - toivotaan että vielä lämpöisiä päiviä tulisi.

   Poista