tiistai 6. toukokuuta 2014

Tiistai 06. toukokuuta 2014


 Päivän aforismi:
 Lapset ovat Herran lahja.

-Psalmit-


Hei, vaan kaikille! Täällä odotellaan ilmojen lämpenemistä - kun se jossain vaiheessa lämpenikin mutta palautui taas normaali kevääksi. Se pieni päivän harrastehetki joka jää ihan tavallisten päivän asioiden hoitamisen jälkeen on ollut tällainen pieni kukkien kasvatuskokeilu. Kaikki talon nurkat johon aurinko vähänkään paistaa on hyödynnetty tähän hommaan. Onneksi on ne kaksi suorakaiteen muotoista ikkunaa suuntaan etelä (?) , ainakin suurinpiirtein - niin kaikki ruukut on mahtuneet näille ikkunalaudoille (jos niitä ikkunalaudoiksi voi kutsua).


Löydät blogini www.huiskula.fi/blogit  blogi-listalta.


Taimien nimilappu. Mustasilmäsusannasta tulee lajike jonka väri on valkoinen ja keskeltä musta.
Ei tämä ole ollenkaan ryppyotsaista hommaa, tulipahan kokeiltua miten ekologisesti voi vanhoja kukkapurkkeja hyödyntää jälkeenpäin. Vähän samalla tavalla kuin aikoinaan oli tv-mainos jossa joku keräsi
jogurttipurkkeja jälkipolville.....Istutin siis vanhoihin muovikukkapurkkeihin ja keksin leikata toisista mokomista jonkinsorttiset "kannet", "suoja", "katto" kasveille. Happireikiä piti pikkuisen suurentaa. En ole ennen tehnyt tällaista, olen kyllä seurannut vierestä kun läheiset kasvattavat samettikukista lähtien. Jonkun luovan muistikuvaan perustan.
Yhden kerran vein lasitetulle parvekkeelle nämä mutta pääosin ikkunoilla kasvaneet.

Ihana lämmin kolo lasitetulla parvekkeella tällähetkellä kun ei ole vielä kesä. Tänään satoi räntää. Kuva on otettu viikonloppuna eli muutama päivä istuttamisen jälkeen. Istuttamisesta tulee nyt viikko.


 Mustasilmäsusanna - aivan selvästi.

Hei, vaan taas ensikertaan!
tv:W.D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti