keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Keskiviikko 18. joulukuuta 2013Hei vaan lukijat! Tänään päätin tehdä jonkun sellaisen työn joka on odottanut tekijäänsä. Yhden niistä eli lista on pitkä. Vaihdoin makuuhuoneen verhon ihanaan vanhaan tähtiverhoon kun sattumoisin minulla on ikkunassa tähtivalosarja.


Tässä kurkkasin verhon taakse ikkunan puolelle.Kuvat ovat ihanan keveitä, vaikkakin kamera hieman väärentää värejä.
Luulen, ettei kunnon värit tai edes kuvien laatu yksinomaan ole ainoa syy lukijoiden palaamiseen sivuille uudelleen ja uudelleen. Mitä itse olen selannut blogeja - minun palaamatta jättäminen voi olla joku syvempi puute, ehkä sisällössä, ehkä henkisyydessä tai juuri henkisyyden puute. Kokonaisuus. On kiva lukea normaalin arkeen liittyviä blogeja, nähdä meissä kaikissa olevaa orastavaa positiivisuutta vaikeissakin tilanteissa.Eipä juttua ilman Leoa.


Mitä mietiskelin tällä viikolla sitten. Naureskelin pupun, hiiren jäljille lumessa.
Päivittelin ilmaston vuoronperään vaihtelevuutta, sataa vettä/räntää, tulee pakkasta ja siitä sitten hirveän liukkaat kelit. Joutunut kulkemaan jopa kyykyssä  muutaman metrin (onneksi vain muutaman) juuri tämän liukkaan kelin vuoksi.
Katsellut joulutouhotusta kaupoissa, ollut onnellinen vähän väkeä olevista tavarataloista että jospa touhotus olisi hieman laantunut ihmisissä (tainnut olla vain pikkujouluista selviämisen vuoksi tyhjät...).
Miettinyt miksi lelutkaan eivät kierrätettyinä mene kaupaksi...
Miettinyt ihmisten pärjäämistä näinä vaikeina aikoina.

Viettänyt mukavan keskusteluhetken erään pikku-pojan kanssa aiheesta :joululahja jota on toivonut. Onko edes mahdollista toivoa sellaista mitä ilmoitin toivoneeni. Hyvää mieltä siis. Ei kuulemma. Samassa keskustelussa jouduin vastaamaan kysymykseen Leo-koiramme lempiväristä. Ihanaa.

Miettinyt Joulua ja aiempia jouluja lämmöllä huomaten itsessäni niitä herkkyyden ja ihmisyyden piirteitä joita jouluna helposti tunnistaa.

Jouluna (myös) tulee helposti niin ikävä poisnukkuneita. Muistot kun edelleen elävät meissä vahvasti.

Mutta kuitenkin sanon kaikille:
Hyvää Joulun valmisteluita kaikille. Olkoon Joulusi muistorikas ja lämmin.
tv.W.D.
Ps. Enköhän täällä vielä poikkea ennen Joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti