maanantai 15. huhtikuuta 2013

Pienillä sisustusratkaisuilla uutta kevääseen.Hei vaan! Mietin tässä omaa sisustustyyliä. Joo, ei se todellakaan ole mitään Industrial-sisustustyyli. Ehkä Ranskalais-romanttinen ennemminkin.

Sisustusperiaatteina olen mieltynyt ajatukseen siitä, että sisustamisessa voi käyttää kekseliäisyyttä. Yhdistellä erinlaisia asioita, sisustusliikkeissä käydessä kannattaa katsastaa ale- ja löytönurkkaukset. Pientä omaa fiksausta voi tehdä. Sisustus ei myöskään tarvitse olla kallista. Tärkeintä on että koti on oman näköisensä.

Tässä tällainen rautatarjotin uudenlaisessa käytössä. Tarjottimen reunoja voi muotoilla kääntymään ylös ja alas. Käy siis koristeeksikin.Tämä kukkapurkin suojus on ehkä samaa muotokieltä.


Minulla on paljon tauluja. Kuvakollaasin seinälle tekeminen on ollut minulla ainakin vuosikymmeniä kestänyt projekti - eikä se vieläkään ole valmis. Olisiko se sellainen harrastus. Minulla on muutamalta vuosikymmeneltä suurennettuja valokuvia hauskoista tilanteista - osa on aiemmissa asunnoissani jo päässytkin vieraitten nähtäväksi. Hylly Riviera Maison.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti