perjantai 8. helmikuuta 2013

Faktaa vai fiktiota, uutta vai vanhaa?Tätäkin narukerää (joka on ollut rusetilla pitämässä kasassa ostettaessa kaksiosaista vaatekertaa) voi joskus hyödyntää jossain sisustuksen kohdassa.
Jotkut kritisoivat blogeissaan blogien jutuissa ilmenevää alituista uusien tavaroiden esittelyä. Minua vaivaa alituinen kalliiden sellaisten. Itse mielelläni kerron vinkkejä ja tavoitteena on antaa inspiraatiota.

DIY:stä tulee mieleen jouluinen ikkunavalosysteemi jonka keksin käyttäessäni eräässä pakkausmateriaalissa mukana tullutta raakaa koivulautapalaa. Sain kaksi valosarjaa järjesteltyä juuri tätä koivulautaa apuna käyttäen - tai oikeastaan järjestin ne siihen kiinni. Muuten valot olisi ollut haastavaa kiinnitettävää. 

Oikeanpuoleisessa kuvassa sama altakatsoessa.


Uskokaa tai älkää tämänkin kehys oli alunperin musta! Askartelumaalilla maalattu valkoiseksi. Ja pienellä vaivalla. Olisi mukava tietää missä te lukijat askartelette tai harrastatte kukin mitäkin käsityötä? Onko teillä omat tilat siihen? Millaiset?


Palauttaessani kirjastonkirjan huomasin kirjastossa myytävän erän kirjoja. Tämä kirja lähti mukaan eurolla. Eipä tarvitse miettiä palautuspäivää. 


Kirpputorilta ostamani takki 5 e. Mielessäni näin takin mukavana vaikkapa pitkän hameen kanssa.


Pikkutaulu on joskus löytynyt kirpputorilta muutamalla eurolla.


Huomaan olevani aika ekologinen. Tämä on kyllä tullut ennenkin huomattua, sillä olen myös itse myynyt vaatteitani kirpputoreilla. Myyntiin meni myös verhoja ym.tekstiileitä. Mielelläni luovun tarpeettomista esimerkiksi huonekaluista myymällä sen jollekin joka tarvitsee ja  on etsinyt jotain sen tapaista. Tuntuu, että osa ihmisistä on valmis maksamaan uudesta - eli rahaa tuntuu riittävän. Se näkyy siinä kun myyntiin tarjottuihin ilmoituksien perään ei kysellä.

Toisaalta sitten on ihmisiä jotka valitsevat halvemman tuotteen ja nauttivat mihin kaikkeen muuhun säästyi rahaa.


Persoonalliset valinnat ovat minusta sisustuksen a ja o.
Hei vaan seuraavaan kertaan, kiva kun kävit taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti