keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ajatuksia syksyn kynnyksellä.Hei, terveiset täältä keskeltä viikkoa.
Kohta tulee täyteen 20 000 sivuilla käynyttä, mahtavaa! Onnea sinulle joka olet SE! Kiitokset kaikille sivuilla käyneille! Kiva kun on tullut uusia lukijoita! Olet lämpimästi tervetullut. Mietiskelin ulkona yöperhosten pyöriessä ympärilläni - mistä teille kirjoittaisin.

Kävin tässä päivällä Don Goffon sivuilla inspiraatiota etsimässä. Sivuilta löytyvä kuvasto auttoi. Sisustusinspiraatioon auttaisi myös esim. Ikeassa vierailu. :)
Ainakin itse löysin mukavia pieniä juttuja uudesta kuvastosta, hmmm...

Yleensä sisustamista pohtiessani, tuli mieleen sellainen enemmän sääntö kuin poikkeus että sisustamista kannattaa tehdä virkeänä. Hyvät ideat ja into on tuolloin parhaimmillaan. 

Syksy tekee tuloaan. Sen näkee mm.pukeutumisessa. On ihana pukeutua lämpimästi. Koska iltaisin on pimeää, katse suuntautuu kynttilöihin. Onneksi meillä on kynttilät ja tunnelmointi!!

Eteisen säilytys on saanut ajatukseni taas kerran. Viikolla tavoitteena tahtonee olla  perusjärjestyksen pitäminen.
Viimeisin sisustusjuttu liittynee kankaisiin, verhojen vaihto parvekkeelle sekä valtavankokoisen Finlaysonin alunperin pöytäliinaksi tarkoitetun kankaan ottaminen käyttöön - ikkunaan. Viimeksi mainittu kankaan kuosi oli niin huikaiseva. Näistä ehkä myöhemmin. Luovuus odottaa parempia aikoja. Myöskin yhdet vanhat Marimekon verhot mietityttää. Ne ovat lyhyeksi teetetyt- tekisikö niistä yhdet verhot yhteenompelemalla? Olisiko siinä talveksi soma parvekeverho. Ne ovat sini-valkoiset. Niin raikkaat.

Mitkä asiat sisustuksessa teitä innostaa näinä pimenevinä iltoina?Hyvää loppuviikkoa! terveisin W.D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti