sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Sienimehua.

Oikein sunnuntaihin sopiva aihe tänään minulla. Keijupatsaat ovat olleet aina lähellä sydäntäni ja niitä onkin kotona paljon. Enkelipatsaat ovat tulleet sisustukseeni myöhemmin. Tuollaiset kuvan enkelinsiipi-sisustuselementtiä en omista, mutta kotonani on lahjoiksi saatujen koriste-esineiden lisäksi mm. enkelikyltti angels welcome.

Muuten, tuli tuossa kahvia keitellessä mieleen yksi juttu. Olisikohan ollut enkelin kosketus? :) . Viisaammat voi valaista. Jostain pulpahti mieleen sana : sienimehu. Yäk, on varmaan monen reaktio. Epäilemättä. Mutta tuon sana on varsin rakkaudentäytteinen koska isoisäni aikoinaan aina kiusasi minua kun sain maailman parasta mehua mummolassa, että se on sienimehua. Eihän se sitä oikeasti ollut...alkoi hieman naurattamaan muisto...jaoinpa nyt muiston kanssanne. Minusta se on kaunis tarina. Ja hei, sienimehu oli keltaista....

Hyvää uutta viikkoa. Minun blogini täytti tuossa 1 vuoden. Olen otettu blogini aika hyvästä suosiosta. Lukijoina ovat pysyneet ne jotka ovat olleet - lisääkin lukijoita aina toivoisi. Joka päivä tänne uudelleen palaavat lukijat lämmittävät mieltäni. Tarkoitus pidetään yhäkin siinä, ettei kirjoiteta vaan kirjoittamisen vuoksi.
Eikä blogiani määritä kaupalliset motiivitarkoitukset. Postaukseni aiheet etsivät aina ensin minut.

Muistakaa, että hyvät tekonne toinen toisianne kohtaan nostaa teidät arvoon mittaamattomiin. Hurmatkaa ensi viikolla kaikki olemalla oma aito itsenne!!!

 yours,W.D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti