keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Sisustuskuvien äiti.


Moniin kuviin liittyy tarinoita. Todellinen sisustuskuvien äiti. Ensimmäisen kuvan tarina on ilmeinen, koira tuli taloon. Lattioiden peittävä sanomalehti-kausi oli mielenkiintoinen. Mattoja ei käytännössä tarvittu. Sanomalehdet ajoivat saman asian. Ei tätä kautta kauaa kestänyt - koira oppi sisäsiistiksi hyvin pian. Ei niitä sattumia sanomalehdille monia tullut, koira äkkiä hoksasi homman. En tiedä miten ollaankin otettu kuva joka sattuu kuvaamaan tuota aikaa. Olisiko jokin huono otos. Mutta lehdistä näkee että uutisina oli että " Lotvonen ja Kokko lomilla kotikonnuillaan Oulussa".  :).



Viime talvi oli tähän talveen verrattuna ihan toista maata. Jos ajatellaan lumimäärää (viime vuoden joulukuukin oli niiin kylmä). Nimittäin tämän hyllykön ostin ja toin kotiin viime talvena tietysti paketissa (onneksi hyvässä sellaisessa), vetämällä sitä lumessa narulla perässä  kuin pulkkaa. Lunta oli paljon ja kuljetus sujui kuin soittoa vaan. :)


Eli sisustuksen takia kannattaa nähdä hieman vaivannäköä.
Yleensä isommissa ostoksissa auttaa liikkeiden kotiinkuljetus - mutta keskisuuriakin paketteja olen kuljettanut ihan julkisissa. Muistan nuorena raahanneeni ostamaani käytettyä ompelukonettakin pitkin Hämeentietä kohti Metsälää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti