lauantai 7. tammikuuta 2012

Kuin lapsena ennen...


Hei vaan lukijat. Päivät kulkee eteenpäin. Meillä on vietetty tammikuun ensimmäistä viikkoa harrastaen "kotoilua" mm.yläkuvan tavalla. :) Ihania koiran unia siis kuvassa. Näkeeköhän se unia ajasta kuin lapsena ennen... :).

Opettakaa ja rohkaiskaa tekin siellä koiraanne puhumaan. Se, että onko se hyvä ajatus - en ihan ole sataprosenttisesti varma. :) Tässä valmistetaan Leon herkkua ja tottahan toki se siitä osansa saa.


Olkoon olonne levollinen. Olette ahkerasti käyneet täällä ja siksipä kiitokseksi etsin ensin tänne runoa rauhallisuus - teemasta. Runon asemasta päädyinkin laittamaan teille Kari Tapion kauniin laulun jonka muuten menneellä viikolla kuulin. Laulu on tosi kaunismelodinen ja hienosti esitetty. Laulu on osoitettu myös teille lukijani, jotka asutte tällähetkellä jossain muualla kuin Suomessa...ja te varttuneet jotka muistelette mistä olette lähtöisin ja taipaleenne aloittaneet. Olette tärkeitä. Muistonne on tärkeitä. Toivottavasti jälkipolvenne ovat kiinnostuneita niistä tarinoista ja saatte kertoa ajasta...kuin lapsena ennen......Hiljennytään sunnuntaihin....
terv.W.D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti