maanantai 12. joulukuuta 2011

Vanhassa vara parempi - vanhat jouluverhot esiin.


Joulukuun 12.päivä, hei lukijat!!!Hyvää sellaista!! Olen aina ollut vuodenaikoihin kotini pukeva. Aina ei tarvitse ostaa uutta, vaan kannattaa luoda silmäys vanhoihin
hankittuihin. Voisiko niitä käyttää jotenkin uudella tavalla, jonkin toisen rinnalla jne. Aikani kaiveltuani verhovarastojani - tulin siihen tulokseen että ihana 4 metriä pitkä kappa saa tulla olohuoneeseemme tänä jouluna. Niin kuin joskus joskus aiemminkin ovat olleet. Sivuverhoiksi tuli 4 paneeliverhoa. Kapan hankin aikoinaan erään verholiikkeen lopettajaisista. Siellä myytiin kaikki pois ja he olivat ommelleet verhoja valmiiksi. Kappa on laadukasta kiiltäväpintaista jacquard- tyyppistä kangasta. Ompelu- ja kangaskaupat on kivoja myös näin joulun alla. Sieltä voi tehdä löytöjä kotiin mm.liinoja. Pellava-materiaali on yksi mistä myös jouluna suosin.Tässä muutamia vanhoja verhokankaita.
Tähtisivuverhoa löytyi vanhoista hyvistä varastoistani myös sinisenä - hopeanvärisillä tähdillä. Ihanan joulunpunaista voi olla myös vaikea löytää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti