perjantai 25. marraskuuta 2011

Valkoista keittoa.


Muistatteko resepti- ja ruuanlaitto postaukseni, joskus "aikoja alussa". Voit katsoa postauksen täältä , jos haluat. Vaikka en tosiaan laita tänne kuvia ruoka-annoksista, se ei tarkoita että en syö.:)
Haluan pitää tämän blogin aiheen pääosin sisustuksessa. Aina taitaa olla niin nälkäkin, ettäkö siinä tilanteessa ehtisi kuvaamaan. :)
Arvostan silti ruokablogeja suuresti, kiitos että jaatte oppinne kuvin ja tekstin. Myös näitä blogeja lukiessa viihdyn.
Ajattelin laittaa teitä varten tänne muutaman kuvan muutamasta tekemästäni lempiruoasta. Onhan se toinen ruoka valkoista, että jotenkin sivuaa sivustoani. :) Tässä kuvat. Uskon että kuvat saa "veden kielelle", ja toivottavasti iiison  nälän. Niin, olen kotiruoan kannattaja. Kannattaa tehdä itse ruokaa. Uskon että se maksaa vaivan takaisin. Eikä ole lisäaineita! Pakkohan se oli laittaa teille vielä kuva vinkkejä sydänystävällisestä ruokavalio - ohjekirjasesta. Se on meillä jääkaapin ovessa.
Paljon olisi mielenkiintoisia, uusia reseptejä mitä pitäisi kokeilla - mutta ei ole saanut aikaiseksi. Onko teillä jotain kivoja erikoisuuksia liittyen johonkin ruokalajiin? Minä esimerkiksi laitan kalakeittoon kuullotettua sipulisilppua ja lasagnen valkokastikkeeseen lorauksen sinappia...:)

Lohikeitto, Salmon soup - my favourite!


Kotona itse tehty pizza. Homemade pizza.


Rakkaudella tehty ruoka on aina hyvää!!
Bon Appetit! Ja hyvää viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti