lauantai 5. marraskuuta 2011

Ne jotka ovat täältä poissa...


...taivaassa tai pilven päällä...(sanat ote laulusta Siivet /Tik Tak). Pyhäinpäivän ajatuksin vielä, vuorokausi vaihtunee pian sunnuntain puolelle. Poisnukkuneet elävät muistoissamme "arkena ja sunnuntaina"...eli onneksi muulloinkin kuin vain yhtenä päivänä vuodessa...Kiitollisina heitä nyt pyhäinpäivänä muistelemme, heidän  rakkaudesta meitä kohtaan. Tässä kuvia parvekkeeltani jonka valmistelin ottamaan talven (ja sitten joulunkin) vastaan.  Ajatusten kera täällä
W.D.

2 kommenttia:

  1. Parvekkeellasi on paljon kauniita tunnelmaa tuovia asioita:) Kohta lisääntyvät myös ne valosarjat;)Itse laitan valosarjoja ulos vasta ensimmäisenä adventtina, mutta toki lyhtyjä jo on:)

    Suloista sunnuntaita!♥

    VastaaPoista
  2. Mukava kun kävit! On kiva alkaa luomaan tunnelmaa silloinkun alkaa tuntumaan siltä. Nyt tuntui oikealta. Aina muutenkin se jouluaika menee niin nopsaan, nyt ehdin niistä nauttia. Onneksi on vielä luonnonvaloakin - nautitaan siitä niin kauan kun sitä riittää. Valosarjoja parvekkeelle on asennettu - mutta muutamassa ei vielä ole ollut kertaakaan valoja (esim.tuon rautahyllykön ihanat pallovalot). Ovatpahan valmiina, kerrankin!:) Nyt olen hankkinut mieluisat valot, olin siis ajoissa (yes!) - ettei tarvitse "jäädä nuolemaan näppejä", kun joskus jotkut tuotteet kaupoista "viedään käsistä". Ihanaa talven odotusta!!!

    VastaaPoista