sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Huulipuna.


Huulipunat on kauniita tuotteita. Olisi hauskaa jos voisin sanoa että huulipuna on minulle elintärkeä kapistus....Omistaa hieman turhamaisia tarpeita...minä kun en ole sellainen. Parikymmentä vuotta on mennyt ilman sen suurempia "tälläyksiä" täytyy myöntää. Sata vuotta sitten eläneet naiset meikkasivat varmaan enemmän kuin minä:) Toisaalta voihan olla niin että vanhana sitten vedän ne "mustat kulmaviivat" silmien yläpuolelle, joita joskus näkee:). Huh huh. Haluan siis olla mahdollisimman "luomu", "natural". :)Tiedon puutteesta ei tietääkseni ole kysymys.
Täytyy myöntää että käytän huulipunia vaihtelevan säännöllisesti. Joskus unohdan kokonaan tuotteen olemassaolon, välillä asia on toisinpäin.
Pidän huulipunasta jonka väri pysyy huulilla. Pidän mattamaisista koostumuksista. Rasvaiselta tuntuvat huulipunat vain tuntuvat katoavat huulilta.
Olen käyttänyt myös huultenrajauskyniä mm.Lancome Contour pro (colouring Stick With Brush) väri 105 Rouge bordeaux. Viininpunainen väri.
Kuvassa: Lumene Wild Rose Natural Lipstick, Rose Nude 3.
Clarins 704
Lumene Wild Rose Lipstick, 89, whisper, kuiskaus
Lancome, color: fever, 302
Yves Rocher Luminelle Rouge Dragee väri La Gacilly


Clarins ja Lancome tuotteet ovat uskomattomia, huulipunat eivät tee poikkeusta. Lancome huulipunan löysin aikoinaan etsiessäni melonin sävyä. Huulipunan väri kuvassa ja todellisuudessa ovat hieman erinlaiset.  Clarins huulipunani pysyy huulilla hyvin. Löysin sen etsiessäni vadelmanpunaista väriä ja aika hyvin tuo väri täytti odotukset. Olin nuorempana Yves Rocherin erään huulipunavärin fanittaja.  Luulin että kyseisen värin valmistaminen loppui, mutta nyt löysin liikkeestä melko vastaavan helmiäisen (kuvassa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti