maanantai 22. elokuuta 2011

Parvekkeella.

Olin pyykinpesuaineostoksilla eräässä halpisliikkeessä. Siellä oli puutarhatavarat, siis kukkaruukut, patsaat ym -50%. Kesänaikana olen käynyt ihailemassa patsaita, siis normaalihinnoissa. Nyt mietin oliko tarjonnassa minulle mieluista. Useammalle pienehkölle patsaalle jäi yleisestiottaen jotain 5 e hinnaksi. Kävelin eteenpäin kukkapuolelle. Kukatkin siellä oli niin komeana. Joskus aiemmilla käynneillä ihailemani kukkahylly lähti mukaan. Sekin oli ale:ssa. Ja pyöräsarvissa tasot saivat kyydin kotiin. Kukkahyllyt ovat todella kevyet vaikka eivät näytä siltä:)Hyllyä oli kiva somistaa. Voi sanoa että somistaminen ei vaatinut minulta hirveästi vaivannäköä. Aivan taianomaisesti jokainen siihen suunnittelemani tavara kuin loksahti paikalleen. Niinkuin ne olisivat siinä aina olleet.
Paikan löysi keijuallas...

 Puinen pupu...
 Kukat...

Pöydät voi laittaa myös vierekkäin neliöksi. Talvella mukava lyhtyjenkin alusta. Pieni ostos mutta paljon iloa. Tavaroiden paikkoja voi eri vuodenaikoina vaihtaa.
Hyvää viikonalkua kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Etsin googlettamalla kukkahyllyä, ja päädyin tänne.:) Onpas hienot hyllyt, ja olet laittanut ne niin somasti. Saakohan tommosia enää mistään. Olen yrittänyt metsästää...

  Muutenkin hienot sivut sulla. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos piipahtamisestasi. Mm. juuri tuollaisten sattumalta blogini löytäneiden vuoksi tätä blogiani kirjoittelen. Inspiroitua kun voi niin monella tapaa - toivottavasti löysit ideoita. Parvekkeellani tosiaan kaikki elää harmoniassa, jokainen juttu on löytänyt oman paikkansa (niinkuin ne olisivat siinä aina olleet). Onnea hyllyjen metsästykseen, toivottavasti löydät. Hyvää loppukesän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Juu en ole vielä löytänyt, ja päädyin taas ihailemaan sivujasi. Meillä on nyt uusi lasiterasssi valmis, mutta tuollaisia ihania hyllyjä ne huutavat. :D

  Olet kyllä aivan mahtava sisustaja . :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä vielä jonainpäivänä löydät. Vanhat pitkät puupenkitkin ovat mielestäni mainioita parvekkeelle. Pidetään vaan silmät auki kun liikutaan tuolla...Kiitos! :)

  VastaaPoista