torstai 14. heinäkuuta 2011

Mielikuvitusta ja pientä kehittelyä ilmassa!!

Stockmannilla myivät keväällä poistomyyntinä muutaman Muuramen sokkeliosan 5 e/kpl. On mahdollista, että teen sokkeleista hyllyt. Toinen mahdollisuus on että täydennän osilla jotain muuta hyllykköä.
Hyllyksi: Puutapit vain pois ja valkoista maalia kohtiin missä sitä ei ole. Laudasta voisi laittaa ehkäpä hyllylevyn vielä  sokkelikon keskelle, saapa nähdä. Tällaisia hyllyjä oikeastikin valmistetaan,  taustalevyn kanssa ehkä.
Ne saavat nyt hoitaa kauniiden esineitteni esille tuonti tarkoitusta.  Itsekin olen ollut ahkera huonekaluliikkeiden asiakas - paljon on tullut huonekaluja ostettua. Siis aikana ennen Ikeaa. Nykyään koluan huonekaluliikkeiden poistotavarat ja  alennusmyynneistä voi tehdä hyviä löytöjä. On oltu opiskelemassa, asuttu kolmessa eri kaupungissa. Muuttojakin on ehtinyt tähän elämään mahtua, opiskelujen ym. vuoksi.
Muuttojen välit on tosin vanhemmiten muuttuneet pidemmiksi - hyvä merkki? Ainakin elämän tasaantumisesta se kertoo. Elämä on muuten aika mielenkiintoista. Mitähän vielä on tulossa? Elämää ja asuinpaikkaa ei ole ainakaan pitkään aikaan  määrittäneet 
opiskelut. Muutenkin suunnitelmat voivat olla sellaista pidemmäntähtäimen mukaisia. Ihana rauhoittua, ajatella että tässä nyt ollaan pidemmän aikaa. Sellaista elämä on kun on mittalasissa 40vuotta. Ei se toisaalta ole "kiveen hakattua" ettei jotain  uutta olisi tulossa. Sellaistahan se elämä on. Yksi muutto on jäänyt kaikista elämäni muutoista mieleen - se muutto kun uusin melkein kaikki kodin kalusteet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti