torstai 5. toukokuuta 2011

Naimisiin!!

Kometiikkalaukku
Koru

sandaalit

Olin valkoisen lintuhäkin juurilla (koska sehän on yksi suosittu sisustusesine). Juuri lintuhäkin avulla löysin seuraavan sivun ja sain todeta: kauniiden tavaroiden ehdoton  bongauspaikka on mm.hääsivut. Nyt juuri sen ymmärsin. Se ei ole epätoivoista, vaikka saatat niin ajatella. Epätoivoista voi jollekin olla oikean kumppanin etsiminen. Mutta nettisivuston löytyminen ei ole sitä!!!:) Valkoisia esineitä, aivan arkipäiväänkin. Luxusta laatutietoiselle. Luulen, että pidän juuri siksi sivustosta koska ihaniin tavaroihin on saatu lahjan saajan persoonaa mukaan ( kirjailtuja laukkuja ym.) .En ole menossa naimisiin :), mutta löysin siis ihanat sivut: http://www.weddingaccents.com.
Sivujen selaamiseen menisi iäisyys!!Kuin  hyvä lehti. Paljon lukemista! Niin kauniit sivutkin!! Vinkkinä kesähääpareille, tästä kauniista sivustosta, mikäli luette blogiani.
Lintuhäkki-sisustuselementistä  vielä: vielä mitä sinne sisustuslintuhäkkiin voisi sitten laittaa (muuta kuin lintua :)). Seuraavilla postauskerroilla sitten siitä. Hyvää päivän jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti