sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Beige-valkoisen herran napu-nakki-kermaviilikakku.


Tässä kuvia  koiralle aiempina vuosina leivotuista sen omista syntymäpäiväkakuista. Ilmeisesti yhtenä vuonna kuvaa kakusta ei otettu, koska kuvia on kolme. Tämän kevään kakku ja juhlat on vielä edessäpäin. 5.-vuotissyntymäpäivät. Koska meillä koiramme ei syö "ihmisten ruokaa", kakkupohja  tehdään maizenajauhoista. Sitten kuorrutetaan kermaviilillä, päälle nakkiviipaita, napujakin. Saammeko esitella napu-nakki-kermaviilikakku!!! Tätä kolmiosaista sanahirviötä ei kannata turhaan meillä lausua muulloin kun synttäreinä - muuten koiruli menee onnesta sekaisin, eli hyvää tuo kakku varmaan on.


Meidän koiraamme on siunattu näin monella leluilla joita aina joku tuo tullessaan, jouluina, synttäreinä. Niin, vauvanleluja - niitä ne useimmiten ovat.

Meillä koira rakastaa paketteja.


3 kommenttia:

  1. Onpas suloinen koira! Meillä lapset ovat pyytäneet koiraa jo hyvän aikaa ja ennemmin tai myöhemmin meillekin koira tullee. Tällainen pieni, mutta ponteva koira on suosikkilistamme kärjessä.

    VastaaPoista
  2. Hau Hau kiitokset!!Meidän perhe on tiivis yksikkö, ja koiramme kuuluu siihen myös. Kun suunnittelet pennun varaamista, kannattaa käydä tutustumassa sen emoon ja isään ja elinoloihinkin samalla- pienenpienet luonteenpiirteet kun voivat periytyä. Näin saat mahdollisesti tietoa pennunkin luonteesta. Chihuahuamme omaa todellakin samat jutut kuin muutkin rodut :kynnenleikkuut, puhtaus, ruokinta (tähän kannattaa hieman perehtyä tarkemmin),lenkkeilyttäminen (chihut voivat olla kovia kävelemään - mutta toisaalta eivät tiedä rajojansa - eli kävelevät vaikka Kiinaan), niiden kanssa pitää leikkiä. Ensimmäinen elinvuosi on ehkä haastavin sen pienen koonsa puolesta. Pienenkin koiran täytyy tuntea olonsa turvalliseksi. Me ihmiset kun ollaan aika isoja siihen nähden lattiatasosta katsottuna:)Eka vuonna varsinkin ettei se juuri ole selän takana - sillä siellähän se juuri on:) Ettei astuta päälle. Tämän vuoksi niitä harvoin annetaan pikkulapsiperheisiin. Mutta onneksi se yleensä tuplaa kokonsa ensimmäisen vuoden aikana. Yhteiselo opettaa huomioimaan monenlaisia seikkoja. Lapsistakin on sitten apua koirankasvatukseen. Käy ihmeessä etukäteen tutustumassa pentuun jos sellaista halajat. Näet minkä kokoinen on luovutusikäinen chihuahua. Minä ainakin aikoinaan yllätyin kun 7.5 viikkoinen oli noin 10cm pitkä, kuin posliinikoira!! Mutta on se kuule maksanut kaikki vaivannäöt suomallaan kiintymyksen ja rakkauden määrällä seuraaviksi miljooniksi vuosiksi! Meidän perhe ei voisi olla onnellisempi! Onnea koiranhankintoihin. Ota yhteyttä jatkossa jos tarvit ,jos mieltä askarruttaa jokin rotuun liittyvä. Vastaan mielelläni.

    VastaaPoista
  3. Hei voisitko kertoa tarkemman ohjeen tuohon kun meidän koiralla on ylihuomenna 2v synttärit olisi mukava tehdä(:

    VastaaPoista