maanantai 14. helmikuuta 2011

Laittaisitko minut ostoksille? Tässä 10 hyvää ja halpaa ( valkoista ) ostosta!!

Tämä juttu on kaikille muodista kiinnostuneille!!Nuoret myös, check this out!!
Niin, ja vaikka esittelen kaikkea kivaa - - en ole materialisti : ). Okei, pidän luksuksestakin, osaan vaatia hyvää palvelua rahojeni vastineeksi esim. hotellireissuilla mikäli kaikki on niin kuin nykyään tahtoo olla vähän......Tämä tyttö osaa hemmotella perhettä ja myös itseään (yhteenaikaan ostinkin kukkakimpun jos toisen itselleni tai ostan korun jos tekee mieli). Nykypäivänä hemmotellaan itseä enemmän kuin varmaan entisaikana.

Minusta on mielenkiintoista katsella kaikkea sisustusjuttuja erinlaisista paikoista. Isot tavarataloketjut tai rautakaupat ovat hyviä paikkoja inspiroitua.
Vasta vuosi sitten kiinnostuin käsitteestä kirpputorit. Ensimmäinen kirpputori tuohon ajankohtaan sattui olemaan todellinen aarreaitta. Monella oli hyvää tavaraa myynnissä. Joku sanoi, että olen aika hyvä bongaamaan hyvät kaupat. En välttämättä löydä kolmensadankaan pöytäpaikan kirppareilta mitään, kuten tässä taannoin kävi. Asian toteamiseen ei mennyt kauaa, kävelin loossit vain läpi. Pitäisi ihmisten katsoa vähän myymiensä tavaroiden kuntoa ennenkuin vievät myyntiin.
En ymmärrä ihmisiä jotka ylenkatsovat kirpputoreja. Kirpputorien tavaroita  kierrättävä ominaisuus on mielestäni ihan hyvä asia.
Pidän myös antiikkiliikkeistä kuten monet muutkin....Joskus vanhan antiikkivaatekaapin alkuperäisen peilistä katsoessa  (olen tällaisen kaapin  kerran nähnyt), tulee mietittyä, kukahan tästäkin on joskus itseään peilannut. Siis joskus kauan kauan sitten...hmmm.
Omat kirpputorilla myymäni tavarat olivat n.kymmenisen vuotta vanhoja.
Ei siis vielä hamstrauksen pelkoa...Siistimisurakka sai alkunsa  varaston siivouksen yhteydessä ja luovuin tavaroista joita oltiin raahattu perheen kanssa jo kymmeniä vuosia mukana. Tarvitsin tilaa muille tavaroille joka johti siihen että oli aika luopua jostain tavaroista. Olen aina säilönyt tarpeettomat tavarat huolellisesti varastoon. Pidän järjestyksestä sielläkin. Kannellisiin laatikkoihin tietenkin.  Jostain tavaroista taas ei tietenkään luovuta esim.BARBEISTA:). Niillä on hyvä koti tällähetkellä tyttäreni vitriinissä.
Tässä teille
1.Kirpputorilta mmutamalla eurolla löytynyt korurasia.
juttu minun mielestä hyvistä ja edullisistakin ostoksista.
Sama avoimena, korujen alle lokeroihin  laitoin kangaspalat.


2.Oli pakko pelastaa tämä valkoinen vanha korurasia kirpputorilta  (oliko 50centillä tai jotain sinnepäin) ja hieman korjailla sitä. Kannesta oli ilmeisesti peili revitty irti.


Edell.korurasia auki kuvattu.

3. Valkoiset toppakengät  40%ale  hintaan (malli kunnon vanha toppakenkämalli)


4. Discopallo kirpputorilta 3.5e, oli uusi, paketissa:).Laitetaanko disco pystyyn!!

5. Minulla on niin paljon laukkuja että mukaan mahtuu tällainenkin ale laukku./Spiritstore.6.Tarjotin maksoi muutaman euron (martinex) kirpputorilla

7. Kirpputorilöytö  (uudet) 2kpl yht.10e  puutarhatyynyjä /Hillerstorp Sweden. En tiedä mihin nämä laittaisin kesällä. .Keksin kyllä varmasti :  )Omaan matalammat selkänojat omissa aurinkotuolissa, mutta pakko oli nämä ostaa pois.
8. Kirpputorilöytö muutamalla eurolla

9.Laukku Tukholmasta erikoisliikkeestä markka-aikaan. Ihana materiaali, eikä ole näyttänyt menossa kulumisen merkkejä.


10. Laukku Alesta. Voisinko sanoa, että vaikka ei olisi käytännöllinen - niin nätti se on!!!:)
2 kommenttia:

  1. Mulla olisi käyttöä noille Hillerstorpin tyynyille. Jos ovat vielä tallella niin maksan 20 € niistä yhteensä ... laitahan meiliä juha.nikkila@kolumbus.fi.

    VastaaPoista
  2. Ne on hyvät, siksi ne kirpparilta ostinkin. Sorry, en malta myydä niitä pois. Hyvää syksyn jatkoa!!

    VastaaPoista