tiistai 8. joulukuuta 2015

Tiistaina 8.joulukuuta 2015
Hei vaan kaikki lukijat. Tässä yksi päivä muistelin millainen tuoksu oli  70- luvulla lapsuuteni lähikaupassa.  Se on jäänyt mieleeni jollain kumman lailla. Tuoksu oli miellyttävä, ei siis huono. Muistan myös kun kävin itsenäisesti ostamassa Coca Cola  (joka oli ihanan mallisessa pullossa) pullon Valion baarista. Jäätelökin maistui eriltä kuin tänäpäivänä, Peppermint purukumista puhumattakaan. Valmistustavat ja raaka-aineet ovat muuttuneet. Maailmassa puhaltaa uudet tuulet niin myös Oulussa. Itse haluaisin 80-luvulle asumaan jos pääsisi jos näin humoristisesti sanon.

Mitäs sitten tähän päivään. Kauniisiin jouluvaloihin kiinnitinhuomiota kaupungilla. Stockmannilla edustalla  kauniit jouluvalaistukset myös. Lumoavat  lasten jouluikkunat lumoavat monenikäisiä. Stockmannin loppumista vuoden 2016 lopussa harmittelen.
                                Joulukylämme johon kuuluu muutama tällainen pieni myyntikoju.


Tällaisen kimallekatoksen alla oli mukavaa, järkevää valokuvaa siitä ei saanut. Minä kun kuvailen puhelimen kameralla silloin kun sattuu olemaan jotain mielenkiintoista kuvattavaa kaupungilla.
Niin ja meri on vellonut myrskyjen kourissa  viime päivinä, meri on vielä auki. Millon lie pakkaset tulevat...
Kaikkea kivaa sinulle sinne ruudun toiselle puolelle.
tv: W.DEi kommentteja:

Lähetä kommentti