maanantai 26. joulukuuta 2011

Tapaninpäivänä.

Hyvää Tapaninpäivää kaikille! Tässä päivälle pieni pähkinä, aloitellaan tällaisella pienellä pähkinällä alkavan arjen kunniaksi.

Etsi eroavaisuuksia näiden kahden kuvan välillä. Eroavaisuuksia voit etsiä niin monta kuin tahdot. :)Tässä meidän "Prince" lähdössä aattona kylään. Meidän koira on aina ollut menossa mukana, reissuissa ym.


Pukintuoma lelu leikissä.


Huomenna lisää meidän pojun käytännöllisistä joululahjoista ja katsellaan koirun pakettien avaamista. Se tykkää sanasta "lahja". Ja meillä se ei tarkoita "makkaraa" tai muutakaan syötävää. Koiru on syntymäpäivänään ollut aina juhlittu. Tuonakin päivänä sekin on varmasti tuntenut olevansa rakastettu. Koiralle oma koirakakku ja kaikki. Näistä kakuista on muuten kuviakin blogissani. Olisko tämä reaktio sieltä perua... Jokainen annettu tai saatu joululahja meni tänäkin jouluna jollain tapaa sen silmien edestä - sen katsellessa hyvin lähellä  ja välillä kauempanakin.

2 kommenttia:

  1. On se niiin söpö ♥ prinssi :)
    Mie keksin yhden jutun, miksi en ehkä pysty seuraamaan blogiasi syötteenlukijassa. Kun tuosta ylhäältä painaa, siis tuota kuvaa, tulee ilmoitus, että blogia ei ole olemassa.
    Mie testasin sitä omallani, kun oli kuva tuossa ylhäällä, se meni blogin etusivulle.

    VastaaPoista
  2. Huu, tätä ei siis ole olemassa sitten. Tai sitten tämä on salainen blogi - näkyy jos todella haluaa nähdä. Sinun kyllä tosiaan soisin blogini saavan näkyviin.

    VastaaPoista