maanantai 28. marraskuuta 2011

Tervehdys juuri sinulle!

Olen niin iloinen siitä, että blogissani käydään paljon ja vuoden aikana on paljon käyntejä monesta eri maasta.
Kiitos siitä. Toivottavasti käyntinne tänne
johtaa vastaisuudessakin. Toivottavasti saan kiinnostuksenne ja todellakin jaetun huomionne jatkossakin. Blogissani ei varmaankaan monesti nähdä arvontoja. Vaikka itsekin olen kyllä ottanut niihin sattuessani osaa.
Kun olin hetken itsekseni miettinyt tätä arpojen määräytymisperusteita, tulin siihen päätökseen että toinen tai kolmas arpa pitäisi antaa sille arpajaisiin osallistujalle jonka blogi sattuu olemaan  itse arpajaisten pitäjän omaksi lukemaksi valitsema. ! .
Tällainen ajatus kehittyi minulle hetken miettiessäni koko arvonta-asiaa. Miltä kuullostaa? Näin varmaan itse tekisin mikäli minun blogissani olisi arvontaa. Siten kannustettaisiin bloginkirjoittajia todella ansaitsemaan lukijansa ja näin arvonnassakin hyötyisivät että ovat luoneet niin nokkelia postauksia tunnelmineen. Ja näin vältyttäisiin siltä, että joku liittyisi lukijaksi arvonnan vain arvonnan kannustamana. Jokainen kuitenkin liittyy lukijaksi johonkin blogiin hieman laadukkaimmin perusteluin.
Kiitokseksi lukijoilleni haluan antaa näin netin välityksellä teille nähtäväksi nämä kortit - niiden viesti on ihana. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille. Tulkaa toistekkin.


 Muistatteko kalenterit (olisiko ollut Ajaston?) niitä mitä oli vielä myynnissä ainakin 80-luvulla. Monenvärisiä olivat ulkokuoreltaan: keltaisia, punaisia jne. Sellaisia suorakaiteenmuotoisia, pienillä kirjoitusväleillä. Kokoa kalenterilla oli vain pastillirasian verran. Minulla oli lukio-aikana ko. kalenterin päiväkohtaiset kirjoitusvälit aivan täynnä, pidin eräänlaista arkista päiväkirjaa niihin. Minulta kun onnistuu pienellä käsialalla kirjoittaminen.

2 kommenttia:

  1. Muistan! Magneettipenaalit ja teinikalenterit, miullakin niitä oli. Voin muistaa jopa magneettipenaalin tuoksun, kun sitä oikein ajattelen :)
    Kun mie järjestin ensimmäisen arvonnan, laitoin siihen sen lukijaksi liittymisen yhden arvan saamisen ehdoksi. Lukijoita liittyi ja ajan kanssa lukijoita hävisi. En oikein tykkää siitä, että lukijaksi liitytään vain arvonnan takia. Miusta on kiva, että lukijaksi liitytään siksi, että tykkää jostain blogista. Miulle se on aina pettymys, jos lukijoita häviää. Siksi en toisessa arvonnassa enää laittanut sitä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä Sirutuuli, Teinikalenterihan se tosiaan oli nimeltään. MIKSI NIIDEN TUOTANTO ON LOPETETTU? Jos olisi tiennyt olisin hamstrannut niitä - aivan - ...hieman vaikeaa. Haluaisin niin kovasti, että niitä vielä tehtäisiin. Voisikohan jonnekin ehdottaa? Useasti kun olen esimerkiksi kirjakaupassa kalenterihyllyllä - katseeni jotenkin alitajuntaisesti etsii niitä yhä. Muistan aina kun kirjattiin tyyliin esim. 28.11.: "Koulussa (lukiossa! :)) tylsää, koulun jälkeen käytiin tyttöjen kanssa kaupungilla. Kokeet menivät hyvin. Illalla ...:n luo. Päivästä tulikin ihan kiva. Autoon ralliratti ja punaiset istuinkankaat (pörröiset)!" Nyt kun googlettaa teinikalenteri - hakusanalla tulee kaikkea nettikalenterista lähtien...voi noita aikoja!

    VastaaPoista