torstai 21. heinäkuuta 2016

Torstai 21. heinäkuuta 2016
Hei taas lukijat! Suomessa on hellettä, kerrankin. Ylläoleva kuva on varmasti tämän kesän kesäparveke kuvistani täydellisin, tuskin vihreämpää enää parvekkeelleni tulee. Mustasilmäsusanna  ovat hyvin kasvaneet.Tulette näkemään kukkakuvia postauksissa.

Ulkona tuoksuu kesä. Hyvä hajuaisti ja näköaisti, kuuloaisti auttavat nauttimaan ihan tavallisista kauniista luonnon tarjoamista asioista. Se, että huomaa asioita on rikkaus. Rankan kevään jälkeen olen hakenut myös luonnosta lohdutusta.  Sateen jälkeen ilma on aivan taivaallista. En kestäis jos en pääsis luontoon. Nallikarin uimaranta tänään. Ennen päivän ihmisryntäystä.
Oulun Franzenin puisto. Täällä satoja vuosia sitten hienot hattupää naiset juhlivat keskikesää, kuvia löytyy netistäkin. Tänään se näyttää tältä.


Oulussa on Kalevan kisat ja Qstock juhla painaa päälle.  Ensimmäinen urheilukilpailu ja Qstock ja  myös Rotuaari piknik musiikkifestifalijuhla.  Tänään kun kävin Nallikarin uimarannalla niin näin lapsia ponin selässä ratsastamassa. Poniajelua. Siellä rannalla on kaikkea kivaa lapsille. Se on kiva.


Hei vaan sitten lukijat. Kaikkea hyvää arkeesi ja elämääsi.
terv: W.D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti