sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Sunnuntai 20.huhtikuuta 2014


Päivän aforismi:
Keskenkasvuiset miehet, aina turvautumassa naiseen, tarttumassa hihaan, lasiin, pyssyyn, puukkoon, suremassa, luopumassa, jättämässä asioita kesken, kohauttamassa elämälle olkapäitä, pistämässä lappua luukulle, sillat poikki ennenkuin uudet on rakennettu.
Heittäytymässä naisten kohtuun, itkemässä äitiä, on erehdys, hirveä virhe.
Eikä naisille jää mitään.
Ei ketään johon tukeutuisi, ei yhtään paitsi itsensä.
Ei muuta roolia kuin äidin, elättäjän, lohduttajan rooli.
Se mieskanta lisääntyy pelottavasti.
Siitä ei ole iloa sängyssäkään.
-Arja Tiainen-

Today's aphorism:
Immature men always to resort to actual, leaping into the sleeve, glass, gun, a knife, mourning, moving away, leaving things unfinished, shrug ( shoulders) to life, to stab the hatch tag, cross the bridges before the new is built.
Immersion into the uterus of women, weeping mother, is a mistake, a terrible mistake.
And women will be nothing.
No one which draws on none except themselves.
Does not change the role of the mother, the breadwinner, the role of comforter.
It's a man's position is increasing alarmingly.
There is no joy in bed either.
-Arja Tiainen- 

Hyvää pääsiäistä kaikille! Mitäs teidän pääsiäiseen kuuluu sinne ruudun taakse? Minulla on vaihtunut tietokone tässä välissä ja nyt viettelen ihan rauhallista pääsiäistä. Enpäs ole tehnyt pääsiäisen alettua juuri mitään. Oleskellut tai sanotaanko kotoilua harrastanut, heh. Kukkiin taas kummasti kuluttanut ihan vähän energiaa...Tässä yläkuvassa narsissi on saanut reunoilleen kaksi valkoista helmihyasinttia.
Tähän olen istuttanut kaksi pientä Bougainville:n "Vera White"  alkua yhteen. Olipa ne pieniä alkuja mutta suuri kukka niissä molemmassa oli. Seurataanpa niiden kasvua tässä kesällä.
Odotan sitä aikaa kun voi viedä kukat ulos parvekkeelle kesää viettämään...
Multa suosikkini on muuten Kekkilä.Yläkuvassa Viirivehka, puhdistaa kuulemma ilmaakin...Mutta on myrkyllinen, meillä ei ole pieniä lapsia joten sen on voinut rauhassa hankkia.
Ihanaa kesän odotusta, minä täällä kuuntelen lintujen laulua. Joutsenet lenteli yli jo. Oi kun ne ovat ylhään näköisiä taivaallakin.
Hyvää pääsiäisen jatkoa tänään ei enempää turista.
Ja aforismiin kannattaa suhtautua huumorilla tai suuren, avoimen,  elämänkatsomuksen avulla.  Seuraavalla kerralla tästä enemmän:
 Kymmenen pistettä ja papukaija-merkki sille joka kertoo kenelle tämä on joskus kuulunut....heh...

Tv: W.D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti