torstai 27. kesäkuuta 2013

Torstai 27. kesäkuuta 2013Kesäterveiset kaikille pitkästä aikaa. Viikko on sitten viime näkemästä vierähtänyt. Etualan mehikasvi pääsi sitten viimeinkin laakeaan ruukkuun ja saa tulla talvehtimaan sisälle talveksi tässä komeudessaan. Taempana olkikukka.


Samettiruusut.


Vas.puoleinen ruusu on saatu reilu kuukausi sitten ja kukkii jo toista kertaa.
Oikeanpuoleisessa ruukussa on kaksi pientä ruusua yhdessä - kukkivat myös toista kertaa tänä kesänä. Pidän altakastelevia ruukkuja parhaimpina, koska kastella voi myös lautaselle.

Kirjakaupassa käydessäni näin nämä somat pöytäliinapainot. Olenkin jo vuoden verran etsinyt sellaisia. Voihan näitä käyttää verhojen hulmuamista estämässä tai niinkuin minä käytän...


Kukkakaupassa etummaisen kasvin sanottiin olevan viikuna, sitten jonkinsortin traakkipuu mutta eiköhän tämä ole vehka. Takana rahapuu. Rahapuun takana elelee vielä muraatit. Näillä on oma rauha täällä ylhäällä.


Näin käytännölliset nämä pienet "cupcakes painot" on -  näin pidän verhoja usein parvekkeella kun aurinko ei paista liian kuumasti. Verhot on minulla lähinnä suoja auringonpaahteelta ja olleet tosi tarpeelliset tänä kesänä.


Vaikka meidän parvekkeella on kukkia, on siellä myös tilaa makoilla, koirankin.
Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti