lauantai 31. joulukuuta 2011

Happy New Year!!Onnea Uudelle Vuodelle 2012 blogini lukijoille! Leo koira ottaa uuden vuoden vastaan ihan aidosti omana itsenä tätä maailmaa kokien, ylpeänä omasta itsestä, rennosti ja positiivisella elämän asenteella vaan. :) Kyllä se vuosi sieltä tulee...Tämä onkin sitten mukavaa aikaa tämä joulukuu kun saa jatkuvasti olla toivottelemassa toiselle kaikkea hyvää. :) :) Toivon, että voisin olla toivotusteni kautta oikeasti olla lisäämässä juuri sitä onnea ja rauhaa myös sinulle. Ensi vuonna jatketaan kivojen sisustusideoiden kanssa pähkäilyä. Kevättä kohden myös mennään.


Palataan ensi vuonna!!!!Tule ensi vuonna takaisin käymään täällä!!! :) Tässä muutama laulu kuultavaksi - slipping thru my fingersistä (jokainen voi ajatella kasvavia lapsiaan tai vaikka ohi kiitävää aikaa, kuinka nopeasti aika menee. Ja miettiä osasinko ottaa kaikesta ilon irti, huomioinko muut riittävästi, entä kuuntelinko itseäni - minun omaa ääntä) kohti happy new year- laulua. Siihen väliin mahtuu ja jää - aina niin ne ihanat ystävät ja perhe...Kiitollisena elämästä ja niin, sitä ystävärikasta tulevaa vuotta !!5 kommenttia:

 1. Oikein Hyvää Uutta Vuotta Siulle!

  VastaaPoista
 2. Mie äsken huomasin, että tää siun blogi on bloggerin hallintapaneelissa päivittynyt viimeksi 9 kk sitten. Silloin oli aika monta päivitystä, mutta sen jälkeen ei mitään.
  Että ei pelkästään syötteenlukijassa. Ja nyt, kun oikein kävin tutkimaan, huomasin, ettei blogilistallakaan Whitedeco päivity. Tässä on nyt joku vika, en kyllä yhtään tiedä, mikä.
  Ajattelin vaan kertoa siulle, mitä huomasin :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja onnellista alkanutta vuotta 2012! <3

  VastaaPoista