tiistai 8. marraskuuta 2011

Sinussa on tyyliä.

Tässä kuvia kuvastoista (kaikki kuvat Ellos - paitsi alakuva Jotex) . Jaan teidän lukijoiden kanssa nämä kauniit tuotekuvat. Yläkuvan pöytä ja tuoli ovat kauniit. Eivätkä Elloksella niin kalliitkaan... Olen ollut Elloksen asiakkaana varmaan parikymmentä vuotta. Minulla on hyvä suhde tämän postimyynti-maailman kanssa. Ne, mitä on hankittu, on olleet tarkoin harkittuja. Ellos ja Hennes ja Mauritz tarkoitti 90-luvun puolivälissä minulle mitä mainiointa lasten vaatteidenostopaikkaa, sellaisten arkivaatteiden, tarha- ja pihalle leikkeihin. Ostin lastenvaatteita sieltä usein ennen ulkomaanreissua ja kesää. Vaatteet olivat  90-luvulla hyvänlaatuisia, edullisia, niin kauniita. Vaatteet kesti pesut ja hiekkaleikit mökillä ja kotipihalla. Voi miten ihania shortsi/leggins-paita  pakkauksia, ja neuleita niitä olikaan tarjolla:). Meillä ostettiin lapselle kauniita vaatteita myös erikoisliikkeistä, esimerkiksi Jasmin lastenvaateliikkeestä. Liike löytyy myös netistä mutta myös Oulusta Stockmannilta 4.krs. Itse tykkäsin käydä tuolla liikkeessä. Klubikorttikin on tallella - leimojakin vielä lunastamatta.

Tuolien huput on hieno keksintö.
Kaupoista ostettuina aika tyyriitä. Näissä kuvastoissa hinnat taitaa olla edullisempia.


Päätyjä ym.sälää. Vaatteiden leppuuttaja on muuten hyvä keksintö! Ainoatakaan vaatetamppia en itse vielä omista tosin. Vaatteet jaksetaan siis ainakin toistaiseksi laittaa kaappiin. Sitä on vaikka millaisia tikkaita (myös hyllyn ominaisuudessa)  on sisustuksessa ollut jo jonkin aikaa.


Korit ja  niiden mahdollistama järjestelmällisyys on minua kiehtonut aina. Nämä korit on ihastuttanut minua Elloksella iät ajat. Silloin kun lapsi oli pieni näistä alarivi vas.säilytyshyllyköstä olisi ollut hyötyä monenlaiseen säilytykseen, eteisessä muuten säilytettäville hansikkaille, pipoille jne. Muistan haikailleeni tuota säilytysjuttua jonkun kerran. :) Vieläkin siinä jokin kiehtoo. Muutkin alarivin tuotteet miellyttävät.


Ihailen näitä (Jotex) liinavaatetekstiilejä. Silti sorrun usein Finlaysonin, Marimekon ym. liinavaatesarjoihin. Ihania on Gant:in ja Stockmannilla muutkin myynnissä olevat liinavaatemallistot. Halpaliikkeistä en vuodetekstiilejä osta. Kammoksun sellaisia vuodevaatepakkauksia joissa on aivan mahdoton "tärkki" tai vastaava tuotteen pinnassa. Vaikka pesisi pussilakanan niin silti materiaali pysyy kovan ja epämiellyttävän tuntuisena iholle. Muistakaa aina pestä uudet vaatteet (hieman riippuu vaatteesta) mutta ainakin uudet vuodevaatteet ennen käyttöä, juuri näiden "suoja-aineiden" takia.


Oletteko käyneet Sovtex:in sivuilla koskaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti