perjantai 11. marraskuuta 2011

Pala taivasta.


Kylpyhuone, tuo virkistäytymisen kehto. Perheiden kylpyhuoneilla taitaa tänä päivänä olla mitä kylpyläominaisia piirteitä. Säilytysmahdollisuudet on hyvä olla sielläkin maksimoidut. On mukava olla kaappi johon laittaa puhtaat pyyhkeet, wc-paperit, kauneudenhoitotuotteet sekä muut tuotteet - mitä ikinä keksittekin. Ilman pyykinkoneen viemää tilaa minulla olisi mukava  1 m x 1,50 x 70 mittainen tyhjä tila vaikka jonkinsorttiselle laskutasolle tai useammallekin kylpyhuonekalusteelle.
Tilaa koneelle olisi muuallakin pesuhuonetta ihan riittävästi.  Pyykkikone on loppujen lopuksi hyvin hallitseva kodinkone, sen optimaalinen sijainti on melkein aina se yksi ja sama. Tylsää. Itse en laittaisi pyykkikonetta keittiöönkään mutta erilliseen kodinhoitohuoneeseen kyllä.
Naisten kylpyhuoneessa minun mielestäni pitäisi olla iso peili, hyvä valaistus, paljon säilytystilaa, pyykkikaappi, amme olisi kiva, sauna. Niinkuin joku sanoi kerran jossain ohjelmassa että hänen monet elämän toiminnot tapahtuivat ammeessa. Entä infrapunasauna sitten? En tiedä, olisiko minun juttu. Hien siinä varmaan pintaan saa. Kyllä se löylyjen ottaminen, vesi ja höyry, tekee oman jutun saunakokemuksessa.


 Hyvää viikonloppua!
 Yläkuva Ellos,
Kylpyankka Interior heaven.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti