tiistai 4. lokakuuta 2011

Sermin eri ilmeet.

Pieniä testauksia tässä. Miten sermi sopisi
sängynpäädyksi? Onhan niitä sängynpäädyiksi päätynyt  takorautaporttejakin. Mitäs mieltä olette? Muhkeat tyynyt vielä tuohon...Sisustusassistentti työssään.:) "No joo, voi kai se noinkin mennä".
Noin voimakkaista raidoista huolimatta, kankaan yleisilme on yllättävän vaalea. Kiitos beigeraidan. Näin hyvin erinlaiselta sermi näyttää eri vaatteissa. En tiedä onko tavoittelemani tyyli mitään tiettyä tyylisuuntaa- mutta ainakin itse luotua se on. En laittaisi vastaan jos tunnelma tavoittelisi ranskalaista tunnelmaa, ja olisi vaikka vähän minimalistinen. Makuuhuoneessa on muuten aurinkoisina päivinä länsipuolelle säteilevä luonnonluoma luoma "ranskalainen valaistus", erityisen kaunis ilta-auringonvalo (jota en yläkuvilla pysty todistamaan juuri nyt, aurinkoa ei enää tuolloin näkynyt). Olen ollut tyytyväinen kesän kynnyksellä ostamaani sermiin. Se ruokkii kuin itsestään inspiroimaan ja kehittelemään kaikkea uutta. Tuhansien eri mahdollisuuksien sermi.

2 kommenttia:

  1. Hei, tulin vastavierailulle! Voi miten kivan näköinen tuo sermi on noilla raitakankailla, ja tosi upeat kankaat ovatkin. Olen miettinyt jotain tuon tyylistä meidän vaaleahkon, hyvin keskeneräisen olohuoneen verhoiksi, mutta epäilyttää olisivatko liian hallitsevat... Sängynpäätynä ainakin näyttävät upealta!

    Ollapa ranskalainen luonnonvalo makuuhuoneessa! Olette onnekkaat!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun poikkesit täällä! Verhojen valinta on tosiaan haastava tehtävä. Ne kun ostetaan kuitenkin pidemmäksi aikaa. Laadukkaat ja hintavat verhot ostetaan yleensä hyvin harkiten. Ja niitä yleensä sitten pidetään. Onnea verhon etsimiselle!

    VastaaPoista